Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

Podcast 58. Hoe ik kapot ging op een berg én mijn coach de schuld gaf

Insert Image

Podcast #58: Luister hier terug

Ja zeggen tegen een doel is nog niet ja zeggen tegen het werk dat je moet doen.
Dit inzicht kreeg ik een paar jaar geleden toen ik in Spanje bergen moest opfietsen. Ik had wel 'ja' gezegd tegen een fietsvakantie in Spanje, maar ik had geen 'ja' gezegd tegen het werk dat er bij kwam kijken. 

Dit inzicht is oorverdovend bij mij binnen gekomen. 

Veel luisterplezier! 

Deel, abonneer jezelf, schrijf een review

Dank voor het luisteren naar deze aflevering. Als deze aflevering jou inspiratie heeft gegeven of als je deze podcast leuk vond, deel het dan met je netwerk.

Abonneer je op de podcast en geef een review via iTunes

About the Author Jeanet

Een van Nederlands leidende business coaches. Ik coach ondergewaardeerde experts naar florerend VrijheidOndernemer zodat zij authentiek succesvol, welzijnd en welvarend worden via mijn Mastermind groepen. - Bestselling Auteur (8 boeken) - Podcast Host - No nonsense Business Coach - Mastermind Expert - Mastermind groepen voor experts die naar de ton willen of daar al over zijn

follow me on:

Leave a Comment: