Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

Podcast 57. Met Elke Wiss Hoe stel je betere vragen? Zij is auteur van Socrates op Sneakers, #1 Managementboek

Insert Image

Podcast #57: Luister hier terug

Elke Wiss, theatermaker, trainer en auteur van de bestseller en #1 bij Managementboek, Socrates op Sneakers, praat over de kunst van het luisteren en goede vragen stellen. Zij heeft zich verdiept in praktische filosofie. Hoe kwam zij bij Socrates en wat maakt dat zij zo'n fan is van een Griekse filosoof die 2.500 jaar geleden leefde.  Meer informatie over Elke Wiss vind je hier: http://www.elkewiss.nl/. Haar bedrijf vind je hier https://www.denksmederij.nl/ Vraag de gratis inleiding en een audio samenvatting hier aan https://www.denksmederij.nl/socrates-op-sneakers-website.html Bestel het boek Socrates op Sneakers! Het is een regelrechte aanrader en staat inmiddels op nummer 1 bij Managementboek. 

Deel, abonneer jezelf, schrijf een review

Dank voor het luisteren naar deze aflevering. Als deze aflevering jou inspiratie heeft gegeven of als je deze podcast leuk vond, deel het dan met je netwerk.

Abonneer je op de podcast en geef een review via iTunes

About the Author Jeanet

Een van Nederlands leidende business coaches. Ik coach ondergewaardeerde experts naar florerend VrijheidOndernemer zodat zij authentiek succesvol, welzijnd en welvarend worden via mijn Mastermind groepen. - Bestselling Auteur (8 boeken) - Podcast Host - No nonsense Business Coach - Mastermind Expert - Mastermind groepen voor experts die naar de ton willen of daar al over zijn

follow me on:

Leave a Comment: