Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

Podcast 56. Mastermind groepen 2020 voor toekomstige VrijheidsOndernemers

Insert Image

Podcast #56: Luister hier terug

In deze aflevering kun jij horen uit welke onderdelen het VrijheidsOndernemers-schap bestaat. 

De 4 pilaren die ik bespreek zijn:

Verdienmodel Expert Content Selling Online Mindset

Boek meteen een call in met mij als je met mij wilt werken: https://calendly.com/jeanet-bathoorn/freedomcall 


Deel, abonneer jezelf, schrijf een review

Dank voor het luisteren naar deze aflevering. Als deze aflevering jou inspiratie heeft gegeven of als je deze podcast leuk vond, deel het dan met je netwerk.

Abonneer je op de podcast en geef een review via iTunes

About the Author Jeanet

Een van Nederlands leidende business coaches. Ik coach ondergewaardeerde experts naar florerend VrijheidOndernemer zodat zij authentiek succesvol, welzijnd en welvarend worden via mijn Mastermind groepen. - Bestselling Auteur (8 boeken) - Podcast Host - No nonsense Business Coach - Mastermind Expert - Mastermind groepen voor experts die naar de ton willen of daar al over zijn

follow me on:

Leave a Comment: