Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

Podcast 55. Met Francien van den Boomen – Spiritueel Ondernemer na een transformerende depressie.

Insert Image

Podcast #55: Luister hier terug

Na een gewaagd project dat zijn tijd ver vooruit was viel Francien van den Boomen in een depressie. Zij kwam daar weer uit om nu eens echt goed naar zichzelf te luisteren.  Zoals ze zelf zei, ze kwam uit de kast met haar spirituele kant. En dan heeft zij geweten. Haar bedrijf bloeit als nooit tevoren, ze voelt zich nu eindelijk echt ondernemer, ze manifesteert bij het leven en ze helpt honderden andere vrouwelijke ondernemers met hun eigen groei.  Het leven van een ondernemer gaat niet over rozen. Het verhaal van Francien is een verhaal van doorzetten, jezelf weer bij de kladden pakken, echt zijn, eerlijk naar jezelf durven kijken en heel dicht bij jezelf blijven.  Luister naar ons gesprek.  Meer informatie over Francien van den Boomen vind je hier: http://www.francienvandenboomen.nl/. Haar weggever 'De ultieme intentieverklaring' kun je ook daar downloaden. 

Deel, abonneer jezelf, schrijf een review

Dank voor het luisteren naar deze aflevering. Als deze aflevering jou inspiratie heeft gegeven of als je deze podcast leuk vond, deel het dan met je netwerk.

Abonneer je op de podcast en geef een review via iTunes

About the Author Jeanet

Een van Nederlands leidende business coaches. Ik coach ondergewaardeerde experts naar florerend VrijheidOndernemer zodat zij authentiek succesvol, welzijnd en welvarend worden via mijn Mastermind groepen. - Bestselling Auteur (8 boeken) - Podcast Host - No nonsense Business Coach - Mastermind Expert - Mastermind groepen voor experts die naar de ton willen of daar al over zijn

follow me on:

Leave a Comment: