Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

Podcast 51.Met Edwin Gitsels, van Drukwerk-toetsenist naar biograaf

Insert Image

Podcast #51: Luister hier terug

Edwin Gitsels, van popster, naar muziekjournalist, via TV-werk naar een biograaf. Een mens kan een veelzijdig leven hebben. Edwin Gitsels vertelt over hoe hij als jongetje visualiseerde hoe hij ooit in Toppop zou staan. Begin jaren 80 was het zover. Hij stond met de band Drukwerk in Toppop. 

Wat betekent het als je loopbaan op een podium begint. Hoe werkt dat door in je verdere leven. Edwin vertelt welke keuzes hij heeft gemaakt, hoe het werken in loondienst begon te knellen en hoe hij nu vrijer is, net zo hard werkt, maar met veel meer autonomie en voldoening. Hij kan zich nu met trots VrijheidsOndernemer® noemen. 

Meer informatie over Edwin staat hier: https://www.ditisjeleven.nl/ 

Wil jij ook VrijheidsOndernemer® worden? Boek een intake call in. 


Deel, abonneer jezelf, schrijf een review

Dank voor het luisteren naar deze aflevering. Als deze aflevering jou inspiratie heeft gegeven of als je deze podcast leuk vond, deel het dan met je netwerk.

Abonneer je op de podcast en geef een review via iTunes

About the Author Jeanet

Een van Nederlands leidende business coaches. Ik coach ondergewaardeerde experts naar florerend VrijheidOndernemer zodat zij authentiek succesvol, welzijnd en welvarend worden via mijn Mastermind groepen. - Bestselling Auteur (8 boeken) - Podcast Host - No nonsense Business Coach - Mastermind Expert - Mastermind groepen voor experts die naar de ton willen of daar al over zijn

follow me on:

Leave a Comment: