Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

Podcast 50. FEESTELIJKE Aflevering: de beste Ondernemerstips van 8 verschillende ondernemers

Insert Image

Podcast #50: Luister hier terug

50 Dagen geleden begon ik met podcast nummer 1.  En nu, 50 dagen later is deze compilatie-aflevering er al! In deze aflevering hoor je de beste ondernemerstips van deze 8 ondernemers:

Masja Slootweg Petra Otten Wikje de Roos Hugo Bakker Anke Visser Francien van den Boomen Karin van Kas Corien Oenema

Je hoort tips die ook jij kunt toepassen. Ik noem ze universele tips. 

Tips die gaan over plannen maken én deze uit te voeren, door te kiezen voor een niche, voor een doelgroep, door te kiezen voor een goede positionering, door te blijven leren en investeren, door te durven en te experimenteren, door aan je mindset te werken en in je grootsheid te gaan staan. Nu is het jouw beurt! 

Deel, abonneer jezelf, schrijf een review

Dank voor het luisteren naar deze aflevering. Als deze aflevering jou inspiratie heeft gegeven of als je deze podcast leuk vond, deel het dan met je netwerk.

Abonneer je op de podcast en geef een review via iTunes

About the Author Jeanet

Een van Nederlands leidende business coaches. Ik coach ondergewaardeerde experts naar florerend VrijheidOndernemer zodat zij authentiek succesvol, welzijnd en welvarend worden via mijn Mastermind groepen. - Bestselling Auteur (8 boeken) - Podcast Host - No nonsense Business Coach - Mastermind Expert - Mastermind groepen voor experts die naar de ton willen of daar al over zijn

follow me on:

Leave a Comment: