Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

Podcast 48. Met Esther de Charon de Saint Germain & haar weg naar een 100K lancering

Insert Image

Podcast #48: Luister hier terug

Een vrouw met zo'n prachtige naam en met een eenhoorn in haar familiewapen moet wel bijzonder zijn. En dat is ze. Esther de Charon runt tegenwoordig een membership site voor vrouwelijke ondernemers die aan hun brand willen werken, Brave Branding is haar merknaam. Om een succesvol ondernemer te worden is er heel wat water door de rivieren gestroomd. Esther vertelt, zonder iets terug te houden, over haar struggles, haar dilemma's, haar keuzes, haar belangrijkste inzichten. En nog veel meer. 

Zij is een voorbeeld voor ondernemers die zich net ietsje anders voelen dan de rest. Die alleen maar willen creëren om het creëren. 

Op haar site https://www.estherdecharon.com/ kun je een quiz doen om je eigen business brand te ontdekken. 

Deel, abonneer jezelf, schrijf een review

Dank voor het luisteren naar deze aflevering. Als deze aflevering jou inspiratie heeft gegeven of als je deze podcast leuk vond, deel het dan met je netwerk.

Abonneer je op de podcast en geef een review via iTunes

About the Author Jeanet

Een van Nederlands leidende business coaches. Ik coach ondergewaardeerde experts naar florerend VrijheidOndernemer zodat zij authentiek succesvol, welzijnd en welvarend worden via mijn Mastermind groepen. - Bestselling Auteur (8 boeken) - Podcast Host - No nonsense Business Coach - Mastermind Expert - Mastermind groepen voor experts die naar de ton willen of daar al over zijn

follow me on:

Leave a Comment: