Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

Podcast 45. Effectieve Weggevers: 18 ideeën

Insert Image

Podcast #45: Luister hier terug

Je krijgt 18 ideeën om een weggever voor jouw publiek te maken. Van quiz tot ebook en van recept tot challenge. Alles is als gratis weggever te gebruiken. Wat kies jij? Wat werkt voor jouw publiek? 

Het VrijheidsOndernemers® framework bestaat uit 4 pilaren: 

Verdienmodel Expert Content Online Marketing Geld Mindset

Deze aflevering hoort bij pilaar nummer 3. 

De 18 weggevers zijn: 

Hieronder een lijst met tips en ideeën. Test uit wat werkt voor jouw bedrijf.

Een ebook (gemakkelijk en goedkoop) Een echt boek (vereist investering en verzending) Een uitgewerkte mind map Een checklist Een cheat sheet (een overzicht waar de lezer op kan spieken) Een voorbeeldtekst (van bijvoorbeeld een converterende email) Een webinar, video of online training (live of vooraf opgenomen) Een podcast of mp3 bestand Een quiz met resultaten Een planner (bijvoorbeeld voor je content) Een kortingscode Een werkboek Een lijst met ideeën (bijvoorbeeld ‘De beste blog titels) Achter-de-schermen gegevens Een gids How-to instructies (in tekst of video) Live coaching on air Een challenge


Ga naar https://jeanetbathoorn.nl/ voor meer informatie. 


Deel, abonneer jezelf, schrijf een review

Dank voor het luisteren naar deze aflevering. Als deze aflevering jou inspiratie heeft gegeven of als je deze podcast leuk vond, deel het dan met je netwerk.

Abonneer je op de podcast en geef een review via iTunes

About the Author Jeanet

Een van Nederlands leidende business coaches. Ik coach ondergewaardeerde experts naar florerend VrijheidOndernemer zodat zij authentiek succesvol, welzijnd en welvarend worden via mijn Mastermind groepen. - Bestselling Auteur (8 boeken) - Podcast Host - No nonsense Business Coach - Mastermind Expert - Mastermind groepen voor experts die naar de ton willen of daar al over zijn

follow me on:

Leave a Comment: