Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

Podcast 39. Jij bent NIET het gemiddelde van de 5 mensen om je heen

Insert Image

Podcast #39: Luister hier terug

Verbaasd? Jij bent NIET het gemiddelde van de 5 mensen om je heen. Deze uitspraak van Jim Rohn hoor je overal terug. In deze aflevering hoor je waarom je WEL het gemiddelde van de 5 mensen waar je het meest mee omgaat bent en waarom ook NIET. 

Ik laat mijn studenten vaak een lijst maken van de 5 mensen waar ze het meeste mee omgaan, met uitzondering van hun kinderen. Zijn dat ondernemers? Zijn dat succesvolle ondernemers? Na wat graafwerk kwam ik erachter dat de kracht van je netwerk nog veel dieper zit. Met wie gaan die 5 mensen om? Door wie worden zij beïnvloed? 

Vraag een gratis intake gesprek aan als je 'met mij wilt omgaan', als je beïnvloed wilt worden door mij.
Ik werk zowel in groepen als 1-op-1.

Bronnen: 

https://medium.com/the-mission/youre-not-the-average-of-the-five-people-you-surround-yourself-with-f21b817f6e69 

https://medium.com/the-polymath-project/you-are-the-average-of-the-five-people-you-spend-the-most-time-with-a2ea32d08c72


Deel, abonneer jezelf, schrijf een review

Dank voor het luisteren naar deze aflevering. Als deze aflevering jou inspiratie heeft gegeven of als je deze podcast leuk vond, deel het dan met je netwerk.

Abonneer je op de podcast en geef een review via iTunes

About the Author Jeanet

Een van Nederlands leidende business coaches. Ik coach ondergewaardeerde experts naar florerend VrijheidOndernemer zodat zij authentiek succesvol, welzijnd en welvarend worden via mijn Mastermind groepen. - Bestselling Auteur (8 boeken) - Podcast Host - No nonsense Business Coach - Mastermind Expert - Mastermind groepen voor experts die naar de ton willen of daar al over zijn

follow me on:

Leave a Comment: