Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

Podcast 38. Met Carmen Breeveld, 25 jaar ervaring en doorzettingsvermogen

Insert Image

Podcast #38: Luister hier terug

Carmen Breeveld, al 25 jaar ondernemer. Van executive recruitment tot handelsmissies. Inclusiviteit en doorzettingsvermogen. Zij is de boodschapper met een missie. Inclusie is haar grote drijfveer. Ze staat in contact met overheden, bedrijven, topmensen. Waarom? Omdat zij haar missie leeft. Je zult merken dat Carmen een bevlogen spreekster is. Haar boodschap moet de wereld in. 

Meer over haar werk vind je hier https://tripletalent.nl/. Maar beter is het om maar eens naar haar te luisteren. Zet je schrap! 


Deel, abonneer jezelf, schrijf een review

Dank voor het luisteren naar deze aflevering. Als deze aflevering jou inspiratie heeft gegeven of als je deze podcast leuk vond, deel het dan met je netwerk.

Abonneer je op de podcast en geef een review via iTunes

About the Author Jeanet

Een van Nederlands leidende business coaches. Ik coach ondergewaardeerde experts naar florerend VrijheidOndernemer zodat zij authentiek succesvol, welzijnd en welvarend worden via mijn Mastermind groepen. - Bestselling Auteur (8 boeken) - Podcast Host - No nonsense Business Coach - Mastermind Expert - Mastermind groepen voor experts die naar de ton willen of daar al over zijn

follow me on:

Leave a Comment: