Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

Podcast 33. De Logische Niveaus & een NLP model voor identiteitsontwikkeling

Insert Image

Podcast #33: Luister hier terug

Het model 'De Logische Niveau's' is ontwikkeld door Gregory Bates en doorontwikkeld door Robert Dilts en is afkomstig uit de NLP-school. Het beschrijft haarfijn hoe veranderingen blijvend en duurzaam plaatsvinden. Leer dit model en weet hoe je kunt veranderen. Niet door omgeving, niet door vaardigheden, niet door gedrag, maar door identiteit. 

Dit fragment komt uit het boek '50 Verdienmodellen'. 

Jeanet Bathoorn bepleit dat je geld verdient op een manier die bij jou en je talenten past. Wil je veel meer weten over verdienmodellen? Bestel dan het boek 50 Verdienmodellen dat Jeanet Bathoorn en Petra Iuliano schreven in 2016. Ga naar http://www.50verdienmodellen.nl/


Deel, abonneer jezelf, schrijf een review

Dank voor het luisteren naar deze aflevering. Als deze aflevering jou inspiratie heeft gegeven of als je deze podcast leuk vond, deel het dan met je netwerk.

Abonneer je op de podcast en geef een review via iTunes

About the Author Jeanet

Een van Nederlands leidende business coaches. Ik coach ondergewaardeerde experts naar florerend VrijheidOndernemer zodat zij authentiek succesvol, welzijnd en welvarend worden via mijn Mastermind groepen. - Bestselling Auteur (8 boeken) - Podcast Host - No nonsense Business Coach - Mastermind Expert - Mastermind groepen voor experts die naar de ton willen of daar al over zijn

follow me on:

Leave a Comment: