Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

Podcast 28. [BOEK] The Big Leap & Gay Hendricks

Insert Image

Podcast#28: Luister hier terug

Dit boek The Big Leap is één van de belangrijkste ondernemersboeken van dit moment. Volgens mijn volgers is het onderdeel Upper Limit Problem het belangrijkste deel van dit boek. "Dat er zoiets als ULP bestaat".  Ik leg uit: Upper Limit Problem Hidden Barriers Zone of Genius Veel luisterplezier. Dit boek is zo belangrijk dat je het ook beslist wilt of moet lezen.  Boek bij Managementboek.nl 


Deel, abonneer jezelf, schrijf een review

Dank voor het luisteren naar deze aflevering. Als deze aflevering jou inspiratie heeft gegeven of als je deze podcast leuk vond, deel het dan met je netwerk.

Abonneer je op de podcast en geef een review via iTunes

About the Author Jeanet

Een van Nederlands leidende business coaches. Ik coach ondergewaardeerde experts naar florerend VrijheidOndernemer zodat zij authentiek succesvol, welzijnd en welvarend worden via mijn Mastermind groepen. - Bestselling Auteur (8 boeken) - Podcast Host - No nonsense Business Coach - Mastermind Expert - Mastermind groepen voor experts die naar de ton willen of daar al over zijn

follow me on:

Leave a Comment: