Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

Podcast 21. Hero& Journey uitgelegd

Podcast #21: luister hier terug

De Hero's Journey, beschreven in 1949 door Joseph Campbell is een blauwdruk geworden voor veel storytelling, films, boeken en waarschijnlijk ook voor jouw ondernemerschap, 

Om de formule toe te passen in je bedrijf kun jij jezelf als held neerzetten, als ook jouw klant die door een transformatie gaat. Deze aflevering is slechts een introductie op de Hero's Journey. Bestel het originele boek The Hero's Journey hier.


Deel, abonneer jezelf, schrijf een review

Dank voor het luisteren naar deze aflevering. Als deze aflevering jou inspiratie heeft gegeven of als je deze podcast leuk vond, deel het dan met je netwerk.

Abonneer je op de podcast en geef een review via iTunes

About the Author Jeanet

Een van Nederlands leidende business coaches. Ik coach ondergewaardeerde experts naar florerend VrijheidOndernemer zodat zij authentiek succesvol, welzijnd en welvarend worden via mijn Mastermind groepen. - Bestselling Auteur (8 boeken) - Podcast Host - No nonsense Business Coach - Mastermind Expert - Mastermind groepen voor experts die naar de ton willen of daar al over zijn

follow me on:

Leave a Comment: