Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

Podcast 13. Nooit meer schaarste of hoe jouw gedachten geld wegjagen

Podcast #13: luister hier terug

Ga voorbij de schaarste. Deze tip moet ik met je delen, maar alsjeblieft gebruik deze tip nooit. Denken in schaarste is vragen om schaarste. 

Geld tip uit het boek uit 2018  'Experttips voor een doorbraak in je money mindset'. De 50 tips zijn gegroepeerd in de FORTUNA-methode. In deze aflevering de zesde tip uit het onderdeel F van de FORTUNA-methode: Ga voorbij de schaarste.

Deel, abonneer jezelf, schrijf een review

Dank voor het luisteren naar deze aflevering. Als deze aflevering jou inspiratie heeft gegeven of als je deze podcast leuk vond, deel het dan met je netwerk.

Abonneer je op de podcast en geef een review via iTunes

About the Author Jeanet

Een van Nederlands leidende business coaches. Ik coach ondergewaardeerde experts naar florerend VrijheidOndernemer zodat zij authentiek succesvol, welzijnd en welvarend worden via mijn Mastermind groepen. - Bestselling Auteur (8 boeken) - Podcast Host - No nonsense Business Coach - Mastermind Expert - Mastermind groepen voor experts die naar de ton willen of daar al over zijn

follow me on:

Leave a Comment: