Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

#1 VrijheidsOndernemer, wat is dat?

Podcast #1: luister hier terug

In podcast aflevering nummer 1 praat ik over het concept VrijheidsOndernemer. Wat is dat precies? 

Vrijheid in je leven en in je business is een persoonlijke keuze. 

Wat is de ondernemersreis van Jeanet Bathoorn geweest, hoe ziet dat er voor jou uit? Mijn ondernemersreis startte in 2004 en op 1 januari 2005 schreef ik mij in bij de KvK. 

Mijn vader en mijn grootvader waren ook ondernemer. Zij hadden een fietsenzaak, werkten hard, hadden een fijn contact met klanten. Dat was toen mijn beeld van ondernemen. Niet op vakantie kunnen, omdat anders de zaak dicht moest. 

Maar hoe het dan wel moest?
En hoe ik VrijheidsOndernemer ben geworden?

Ik deed maar wat, ik werd gevraagd, ik had leuke klanten en was in het begin onbewust onbekwaam. Natuurlijk heb ik ook ups and downs, heb heel veel fouten gemaakt. Dat vertel ik je graag. 

Deel, abonneer jezelf, schrijf een review

Dank voor het luisteren naar deze aflevering. Als deze aflevering jou inspiratie heeft gegeven of als je deze podcast leuk vond, deel het dan met je netwerk.

Abonneer je op de podcast en geef een review via iTunes

About the Author Jeanet

Een van Nederlands leidende business coaches. Ik coach ondergewaardeerde experts naar florerend VrijheidOndernemer zodat zij authentiek succesvol, welzijnd en welvarend worden via mijn Mastermind groepen. - Bestselling Auteur (8 boeken) - Podcast Host - No nonsense Business Coach - Mastermind Expert - Mastermind groepen voor experts die naar de ton willen of daar al over zijn

follow me on:

Leave a Comment: