Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

Mijn flirt met Lewis Howes ;)

De nieuwe Tony Robbins, zeggen ze.

–> Lewis Howes

 
Zo’n echte Amerikaanse jongen, baseball player, blessure, helemaal blut, 1,5 jaar bij zijn zus op de bank geslapen en nu … de nieuwe rising star in het persoonlijke-ontwikkeling-gebied.
 
Zijn podcast heet The School of Greatness en hij is al begonnen in 2013. Toen wij het woord podcast nog niet eens kenden. Per maand zit hij op ongeveer 2 miljoen downloads. Stel je dat even voor: 2 miljoen. Dat zijn 37! uitverkochte Amsterdam Arena’s. Elke maand.
 
Tijdens de Social Media Marketing World in San Diego kwam ik hem voor het eerst op het spoor en zag ik hem voor het eerst spreken. Een ‘gewone’ Amerikaanse jongen met een enorm doorzettingsvermogen. Na 2 dagen deed ik een Facebook live vanuit de conferentieruimte en liep hij ineens mijn video in. Als ik eraan terugdenk, word ik weer helemaal vrolijk.
 
En toch: hij is nog niet zo bekend hier. Dat geeft ook niks, dat komt vanzelf. 

Op woensdag 29 augustus 2018 organiseer ik een gratis online masterclass, gebaseerd op zijn laatste boek ‘The Millionaire Morning’. Met name de overtuigingen en de mindset van miljonairs bespreek ik met je. Ik verwacht dat de theorie zo’n 45 minuten duurt, maar als je mij een beetje kent: ik maak tijd voor jouw vragen. Tijdens het webinar zal ik live jouw vragen beantwoorden en zal ik je coachen op die blokkade die je nu tegenhoudt.
 

About the Author Jeanet

Een van Nederlands leidende business coaches. Ik coach ondergewaardeerde experts naar florerend VrijheidOndernemer zodat zij authentiek succesvol, welzijnd en welvarend worden via mijn Mastermind groepen. - Bestselling Auteur (8 boeken) - Podcast Host - No nonsense Business Coach - Mastermind Expert - Mastermind groepen voor experts die naar de ton willen of daar al over zijn

follow me on:

Leave a Comment: