Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

Maak de test en ontdek jouw unieke Geld Archetype

Wil jij het waardevolle assesment doen?
Ga naar << GELD ARCHETYPE ASSESSMENT >>

Het is al jaren geleden dat ik met de theorie over geldarchetypes in aanraking kwam. In 2015 bezocht ik een event van Ellen de Lange-Ros over dit onderwerp en ik las haar boek Een zaak van geld. Ik was verkocht.

Wikipedia: Een archetype is een geïdealiseerd oermodel dat ten grondslag ligt aan latere varianten. Personificaties, objecten of concepten uit de culturele traditie, (drama, de literatuur, de mythologie, religie) of zelfs de geschiedenis (helden) kunnen dienen als archetype.

Ik houd van overzichtelijke indelingen. Natuurlijk weet ik wel dat de waarheid nooit in één type of uitslag valt. Alle geldarchetypes zijn goed. Als ondernemer heb je ook meerdere archetypes nodig.

Archetypes zijn een schematische weergave van de werkelijkheid. Ik geef er ook geen oordeel over. De archetypes zijn ontwikkeld om jou een beter inzicht in jezelf en je klanten te geven. Je kunt de archetypes aanspreken om je bedrijf uit te bouwen, maar ook zeker in gesprekken met nieuwe klanten. Je kunt je sales-strategie aanpassen op je klant. Waar de ene klant gevoelig is voor status, wil de andere klant bij jouw netwerk horen en weer een ander neemt moeilijk afscheid van geld.

Na het doen van de gratis test ontdek jij de top-3 van jouw archetypes. Die archetypes helpen jou om je bedrijf en je leven op te bouwen. De kunst is om ze samen te laten werken, om de krachtigste aspecten uit elk archetype naar boven te halen, om te ontdekken en te accepteren dat ook elk archetype valkuilen of uitdagingen heeft (om niet te zeggen dat het soms echt destructieve zwakke plekken zijn). Jouw archetypes kunnen je saboteren, je voor de gek houden. Jij bent dit straks voor, omdat je ze herkent.

De link van de test is https://jeanetbathoorn.nl/ontdek-geld-archetype/

Weten wat je drijft, is belangrijk in je leven, maar is als ondernemer nog veel belangrijker. Ondernemerschap is de snelste manier van persoonlijke ontwikkeling en het ontwikkelen van een gezonde geldmindset is essentieel voor jouw groei. Ben jij klaar om jouw archetypes te ontdekken?

Nogmaals: alle archetypes zijn geweldig en hebben hun eigen kracht. Je gaat in de beschrijvingen zeker mensen uit je omgeving herkennen en dan bedenken dat ze vanuit hun archetype de beste keuze maken.

Het maken van de test kost tussen de 8 en 12 minuten.
Het zijn 64 vragen.
Het zijn jouw antwoorden, wees eerlijk.
Alle antwoorden zijn goed.
Alle archetypes hebben krachten en valkuilen.

Ben je er klaar voor? >> GO <<

 

Noot: de theorie van de geldarchetypes is ontwikkeld door Kendall Summerhawk. 

About the Author Jeanet

Een van Nederlands leidende business coaches. Ik coach ondergewaardeerde experts naar florerend VrijheidOndernemer zodat zij authentiek succesvol, welzijnd en welvarend worden via mijn Mastermind groepen. - Bestselling Auteur (8 boeken) - Podcast Host - No nonsense Business Coach - Mastermind Expert - Mastermind groepen voor experts die naar de ton willen of daar al over zijn

follow me on:

Leave a Comment: