Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

Hoe ik mijn bedrijf veranderde en naar een 100K lancering toewerkte

Interview met Lifestyle Business Expert Sigrun Gudjonsdottir
september 2017

Beluister de podcast hier:

 

VERTALING:
Jeanet Bathoorn is een Social Media Expert en de oprichter van de VrijheidsOndernemers® waar zij ondernemers helpt een leven met vrijheid op te bouwen dat ze verdienen.  Ze is een best-selling auteur van 5 boeken, zoals ‘Get Social in Business’ en ’50 Verdienmodellen’, als ook de facilitator van de VrijheidsOndernemers® TransAtlantische Cruise – een cruise retreat waar ondernemers strategieën kunnen leren hoe ze succesvoller met hun bedrijf kunnen worden.

Jeanet deelt hoe ze haar bedrijf heeft opgebouwd en welke strategieën ze gebruikte om haar eerste six-figure lancering te volbrengen. We praten over de belangrijke rol van de mindset die nodig is om je doelen te halen. Ook legt ze uit waarom je grenzen moet afspreken met de mensen om je heen – inclusief klanten, studenten en familie. Dit is essentieel om je bedrijf te laten groeien.

Alles is Mindset – Jeanet Bathoorn

In deze aflevering van The Sigrun Show:

 • De stappen die Jeanet nam om haar business om te draaien van 1:1 coaching naar groepen en events
 • Waarom ze twee sales funnels creëerde
 • Hoe een cruise retreat anders is dan andere types van retreats
 • Het overwinnen van angsten en risico’s in de ogen zien
 • Haar lanceringsreis
 • De noodzaak van een mastermind en het je omringen met de juiste mensen

Belangrijkste inzichten:

 1. Ontwikkel je leadership skills
 2. Stel sterke grenzen
 3. Gebruik en verbeter je vaardigheden
 4. Blijf leren en oefenen

Jeanet Bathoorn’s Advies voor jouw Bedrijfsverandering:

 • Begin met jezelf. Begin met je eigen proces.
 • Zoek en connect met mensen die al gedaan hebben wat jij ambieert of die in hetzelfde proces zitten

About the Author Jeanet

Een van Nederlands leidende business coaches. Ik coach ondergewaardeerde experts naar florerend VrijheidOndernemer zodat zij authentiek succesvol, welzijnd en welvarend worden via mijn Mastermind groepen. - Bestselling Auteur (8 boeken) - Podcast Host - No nonsense Business Coach - Mastermind Expert - Mastermind groepen voor experts die naar de ton willen of daar al over zijn

follow me on:

Leave a Comment: