Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

10 favoriete podcasts voor Vrijheidsondernemers

Doe jij het al?

Luisteren naar podcasts?

Ik al wel. Eigenlijk al jaren. Maar heb me nooit zo de volledige impact van een podcast gerealiseerd. Ik vond het een beetje de arme versie van video’s.

Afgelopen week was ik in San Diego, op de Social Media Marketing World. Daar ontmoette ik mijn favoriete podcasters en ik besefte me dat ik ze qua stem al goed ken. Wat nog veel belangrijker is dat ik leerde dat mensen anders met podcast omgaan dan met video’s. Vaak luister je naar een podcast als je niks anders kunt doen dan luisteren. Bijvoorbeeld in de auto (in plaats van de radio), of in de trein of bij het wandelen of hardlopen. Video is dan ongeschikt of onhandig.

De podcast neemt dus een aparte plek in in je marketing mix.

Het is mij nu duidelijk, één van mijn doelen is om in 2017 met een podcast te starten.
Over VrijheidsOndernemen natuurlijk!

Voor jouw inspiratie heb ik alvast 10 van mijn favoriete podcasts op een rijtje gezet (in willekeurige volgorde):

 1. Quest for Freedom – Natalie Sisson
 2. Smart Passive Income – Pat Flynn
 3. Online Marketing Made Easy – Amy Porterfield
 4. Travel like a boss – Johnny FD
 5. Biz Chix – Natalie Eckdahl
 6. Build your Tribe – Chalene Johnson
 7. Youpreneur FM – Chris Ducker
 8. Entrepreneurs on Fire – John Lee Dumas
 9. Kate’s Take – Kate Erickson
 10. The GaryVee Audio Experience – Gary Vaynerchuk

Voor mij geldt dat Natalie Sisson mijn ondernemersleven heeft beïnvloed en veranderd. Ook Pat Flynn heeft zijn sporen nagelaten. Daarom staan zij bewust op nummer 1 en 2. Niet omdat ze persé de beste podcasts maken (vind ik wel!) maar omdat ze de grootste invloed op mij hebben gehad.

Laat hieronder weten:

 • wat is jouw favoriete podcastserie van dit moment?
 • waarover wil je meer horen in mijn nieuw te starten podcast over VrijheidsOndernemen?

About the Author Jeanet

Een van Nederlands leidende business coaches. Ik coach ondergewaardeerde experts naar florerend VrijheidOndernemer zodat zij authentiek succesvol, welzijnd en welvarend worden via mijn Mastermind groepen. - Bestselling Auteur (8 boeken) - Podcast Host - No nonsense Business Coach - Mastermind Expert - Mastermind groepen voor experts die naar de ton willen of daar al over zijn

follow me on:

Leave a Comment:

4 comments
Add Your Reply