Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

Mijn beste speech ooit

Op 4 november 2016 gaf ik een presentatie op het event van Simone Levie. In haar community een nuchter verhaal over ondernemen. Nou moet je weten dat die community bol staat van de edelstenen, kaarten, eenhoorns, magie, wonderen, engelen en meer. Mij is gevraagd om daar van de buitenkant naar te kijken.

Ik weet niet of het inhoudelijk mijn beste speech ooit was, maar mijn intentie was om de zaal te laten lachen en een verhaal te vertellen over ondernemen, levenslessen en valkuilen.De video is met een smartphone uit de zaal opgenomen. Niet zeuren over de kwaliteit, ik ben superblij dat het op tape staat. Het voelde voor mij als mijn beste presentatie ooit!

About the Author Jeanet

Een van Nederlands leidende business coaches. Ik coach ondergewaardeerde experts naar florerend VrijheidOndernemer zodat zij authentiek succesvol, welzijnd en welvarend worden via mijn Mastermind groepen. - Bestselling Auteur (8 boeken) - Podcast Host - No nonsense Business Coach - Mastermind Expert - Mastermind groepen voor experts die naar de ton willen of daar al over zijn

follow me on:

Leave a Comment:

1 comment
Add Your Reply