Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

Vier vooroordelen over Webinars

Als je succesvolle ondernemers en online marketeers een beetje volgt heb je vast gemerkt dat ze webinars geven. Die webinars zijn niet alleen bedoeld om hun kennis te delen, maar vooral om te converteren.

Converteren? Om van de luisterende onbekende een betalende klant te maken.

Misschien overweeg je de inzet van webinars?

Misschien geef je ze al maar leveren ze nog geen klanten op?

Om omzet uit je webinars te halen moet je wellicht van deze vooroordelen af komen:

Vooroordeel #1

Webinars zijn slechts een éénmalige marketing activiteit en geen onderdeel van een heel systeem.

Om je webinars echt te laten renderen zul je rondom het live webinar een systeem moeten bouwen van voorbereidingen, inschrijvingen, maar ook follow up. Het webinar dat je geeft moet ook afgestemd zijn op het produkt dat je nu aanbiedt.

Vooroordeel #2

Webinars kosten veel inspanning en vereisen technisch inzicht.

Dat is gedeeltelijk wel waar. Een webinar wordt goed voorbereid, net als het systeem er om heen. Ook het werken met de specifieke webinar software vereist oefening. Het gaat niet vanzelf.

Vooroordeel #3

Ik geef al webinars en hoef niks meer bij te leren.

De techniek van webinars is veranderd. De interactiviteit is hoger geworden. De aandachtsspanne van je luisteraar is korter geworden.

Inschrijvers komen niet meer zomaar mee luisteren. Webinars zijn niet speciaal meer. Je moet echt reminders sturen en het je luisteraar gemakkelijk maken. En hoe zorg je dat ze tot het eind blijven luisteren?

Vooroordeel #4

Ik heb de boot al gemist. Iedereen geeft al webinars. Ik ben te laat.

Het is nooit te laat om te leren of te beginnen. Jij kunt het in één keer goed doen 😉

Ik geef nu al jaren webinars. Ik ben daar mee begonnen rond 2010 en was daarmee één van de eersten in Nederland.

Maar stel je even voor: ik heb nog gewerkt met een techniek waarbij een medewerker van de software leverancier de luisteraars telefonisch en handmatig moest toevoegen. Zoiets als een oude schakelkast.

Dan is de techniek van nu zoveel gemakkelijker en goedkoper!

Jeanet Bathoorn heeft een uniek trainingsprogramma ontwikkeld. AAEAAQAAAAAAAAN6AAAAJGRhY2RmMGI1LTQ5MzMtNGYzNi1iODRiLWEwZGEzMWZlMDY5Mw

Dit trainingspakket wordt aangeboden met volledig Nederlandstalige webinar software van WebinarGeek. Dit programma staat onder leiding van social media expert Jeanet Bathoorn

Volg een STAP voor STAP methode die jou definitief helpt afrekenen met je angst voor webinars en online trainingen. Na deze training ben je een volleerd webinargever en word je een stralende, zelfbewuste ondernemer die dit online laat zien. Ben je er KLAAR voor om deze marketingverandering voor je bedrijf door te zetten?

Zorg dat je met webinars de ‘Know – Like & Trust’ factor opbouwt.

Klik hier en lees alles over deze opleiding

 

About the Author Jeanet

Een van Nederlands leidende business coaches. Ik coach ondergewaardeerde experts naar florerend VrijheidOndernemer zodat zij authentiek succesvol, welzijnd en welvarend worden via mijn Mastermind groepen. - Bestselling Auteur (8 boeken) - Podcast Host - No nonsense Business Coach - Mastermind Expert - Mastermind groepen voor experts die naar de ton willen of daar al over zijn

follow me on:

Leave a Comment: