Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

Social Media Expert top 100 Worldwide

This week I had a very nice experience. I made it into a Social Media Expert top 100 worldwide. That makes me proud. And that proves to me that being consistent is important.

social media expert top 100 worldwide

And number 82 is into the top 100, isn’t it?

De volledige link: http://www.evancarmichael.com/Business-Coach/4492/October-2014-Top-100-Social-Media-Experts-to-Follow-on-Twitter.html

About the Author Jeanet

Een van Nederlands leidende business coaches. Ik coach ondergewaardeerde experts naar florerend VrijheidOndernemer zodat zij authentiek succesvol, welzijnd en welvarend worden via mijn Mastermind groepen. - Bestselling Auteur (8 boeken) - Podcast Host - No nonsense Business Coach - Mastermind Expert - Mastermind groepen voor experts die naar de ton willen of daar al over zijn

follow me on:

Leave a Comment: