Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

Het kost je een plankje!

business breakthrough jeanet bathoorn

Jeanet Bathoorn vlak voordat ze het plankje WEL doormidden slaat, met als coach Nisandeh Neta.

Zit nooit stil!

Als ondernemer kun je nooit stil zitten. In dat kader volg ik jaarlijks meerdere marketing- en management trainingen. Dit jaar volg ik het jaarprogramma van de Open Circles Academy NL. Ook al werk je daar in grote groepen, ik ervaar die trainingen en bijeenkomsten als zeer waardevol. Ik doe er veel nieuwe zakelijke contacten op die mij stimuleren en helpen om verder te groeien. Ik leer er veel van de laatste marketing technieken, die ik op mijn beurt weer kan delen met mijn cursisten.

En ik ontwikkel mezelf. Het laatste weekend van september 2014 volgde ik de Breakthrough for Success training. Drie hele dagen training, tot 23 of 24 u ’s avonds. Intensief en indrukwekkend. De gemeenschappelijkheid die je voelt is enorm. Er is alleen maar steun, positiviteit en stimulans. Ik merk dat me dat als alleenwerkend ondernemer heel goed heeft gedaan!

Bloed, zweet en tranen

Aan het eind van de training op zondagavond laat sla je een houten plank doormidden. Die plank symboliseert je angst, beperking of twijfel. Veel mensen sloegen die plank in 1x door. Ik niet. Ik heb 8 pogingen nodig had. Mijn hand doet serieus zeer. Ik stond te huilen. Maar opgeven is geen optie. Never give up! De 8e keer, vol energie en adrenaline, lukte het. Gemakkelijk zelfs. Met de juiste coach, the master himself Nisandeh Neta, die je er doorheen leidt. Van het feit dat het niet in één keer lukte heb ik ook veel geleerd.

Namelijk: dat ik het lastig vind om support te ontvangen. Het beroemde: ik-doe-het-liever-alleen syndroom.En dat ik al mijn energie moet geven, niet een klein beetje. En dat ik gefocust moet zijn op het eindresultaat en niet op de belemmering.

Zoek de beste coach!

Verder heb ik uit eigen ervaring gemerkt dat je echt de beste coach moet zoeken die je kunt vinden. Ik neem geen genoegen met coaches die nog niet hebben bewezen wat ze beweren. Ik vertrouw erop dat mijn cursisten van mij ook zeggen dat ik voor hen de beste coach / trainer ben die in Nederland social media trainingen verzorgt.

Support me! I will support you

Dus: vanaf heden ben je van harte welkom om mij te helpen. Op welke wijze dan ook. Dat je mij mag herinneren dat ik 100% moet geven en dat je samen met mij werkt aan het eindresultaat. En dat eindresultaat is een social media / online marketing opleidingsinstituut voor die doelgroep die niet als vanzelfsprekend is opgegroeid met internet en computers. Dus laten we zeggen de 35+ generatie die als professional het prima doet maar nu nog een online presence moet opbouwen.

Wil jij me helpen? Bel me via 06 23 85 82 21 of mail naar connect@jeanetbathoorn.nl. Ik kijk uit naar je berichten!

Laat me hieronder weten wat jouw grootste belemmering of probleem online is. Wellicht kan ik jou helpen!

 

 

About the Author Jeanet

Een van Nederlands leidende business coaches. Ik coach ondergewaardeerde experts naar florerend VrijheidOndernemer zodat zij authentiek succesvol, welzijnd en welvarend worden via mijn Mastermind groepen. - Bestselling Auteur (8 boeken) - Podcast Host - No nonsense Business Coach - Mastermind Expert - Mastermind groepen voor experts die naar de ton willen of daar al over zijn

follow me on:

Leave a Comment: