Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

Zakelijk Pinterest: luister naar de tips die ik bij BNR gaf

Afgelopen 8 april was ik te gast bij BNR (Business News Radio). Zij hadden die week de studio ingericht in Utrecht bij de Week van de Ondernemer. Ik schoof aan voor een interview over de zakelijke inzet van Pinterest. Het interview is terug te luisteren.

Het interview werd gedaan door John Laseur van het programma ‘Zakendoen met’. De andere gast is Aad Ouburg (voormalig Princess magnaat).

Dit interview was naar aanleiding van het verschijnen van mijn derde boek ‘Ontdek Snel: zakelijk gebruik van Pinterest’.

BNR interview John Laseur Zakendoen met

About the Author Jeanet

Een van Nederlands leidende business coaches. Ik coach ondergewaardeerde experts naar florerend VrijheidOndernemer zodat zij authentiek succesvol, welzijnd en welvarend worden via mijn Mastermind groepen. - Bestselling Auteur (8 boeken) - Podcast Host - No nonsense Business Coach - Mastermind Expert - Mastermind groepen voor experts die naar de ton willen of daar al over zijn

follow me on:

Leave a Comment: