Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

Facebook bestaat 10 jaar | Interview Hart van Nederland

Facebook bestaat 10 jaar

Op 4 februari 2014 bestaat Facebook 10 jaar. Voor veel media kanalen aanleiding om daar aandacht aan te besteden. Zo ook het SBS6 programma Hart van Nederland.

Interview

Zij brachten een geslaagde Facebook actie uit Nijmegen in beeld en interviewden mij over de toekomst van Facebook. Het fragment is helaas niet terug te kijken.

Op de vraag of Facebook over 10 jaar nog bestaat is het moeilijk antwoorden. We zijn nog maar net begonnen met al deze social media mogelijkheden. Ik denk dat de toekomst nog veel moois in petto heeft en dat Facebook ergens in de wereld nog zal bestaan. De kans is groot dat Nederland de komende jaren wel weer iets anders vindt.

Wat denk jij? Bestaat Facebook over 10 jaar nog? Laat het hieronder in de comments weten.

About the Author Jeanet

Een van Nederlands leidende business coaches. Ik coach ondergewaardeerde experts naar florerend VrijheidOndernemer zodat zij authentiek succesvol, welzijnd en welvarend worden via mijn Mastermind groepen. - Bestselling Auteur (8 boeken) - Podcast Host - No nonsense Business Coach - Mastermind Expert - Mastermind groepen voor experts die naar de ton willen of daar al over zijn

follow me on:

Leave a Comment: