Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

Engaging Woman of the Year verkiezing

Ineens was daar een verkiezing. Dit keer voor de Engaging Woman of the Year. Betrokken vrouwen. Wat bedoelen ze er precies mee?

Volgens de site van Engaging Woman:

Wat is de definitie van Engaging Woman Of The Year?
“De Engaging Woman Of The Year is een ondernemer, zzp’er of manager die social media doelgericht en succesvol weet in te zetten. Haar social influence is hierbij een factor.”

Mooi initiatief. Toch?

Ineens bleek ik op de lijst te staan. Dat is fijn. Toch een erkenning dat je werk en je inspanningen gezien worden. Maar of de één nou beter dan de andere is. Dat is nogal wat om te zeggen. Gelukkig was er een echte vakjury én kon er gestemd worden.

Bij mijn nominatie stond de volgende tekst:

Schermafbeelding 2014-02-01 om 15.00.44

 

 

Maar geen idee wie me aangedragen heeft. Dat is jammer, nu kan ik mijn ambassadeur niet bedanken.

Op 31 januari 2014 werd op de finale-avond uit de 53 genomineerden een top 10 samengesteld door de jury. De 10 finalisten van Engaging Woman Of The Year editie 2013 – die streden om de titel waren – (in willekeurige volgorde):

Ja, ik stond echt in de top 10 en moest ook ineens een pitch van 30 seconden uit de mouw schudden. Helaas ben ik vergeten de wereldvrede enzo te benoemen, dus de top 3 heb ik niet gehaald :).

Een van de oermoeders van Twitter, @Puur heeft de nummer 1 prijs gewonnen. Van harte gefeliciteerd!

Wat ik van deze avond meeneem is een avond gezelligheid met geweldig inspirerende vrouwen om me heen die allemaal op hun manier social media inzetten om hun doelen te bereiken. Voor de één is dat omzet, voor de ander is dat een betere wereld. Maakt niet uit.

Ik ben overigens wel heel benieuwd naar de deskundige oordelen van de vakjury. Waar echt op gelet werd en wat hoog gewaardeerd werd is op de avond zelf niet duidelijk geworden. Wellicht komt dat via de site nog.

Women: keep up the good work!

Bronnen:
http://www.engagingwomanoftheyear.nl/
http://www.adformatie.nl/nieuws/3-social-women-watch-engaging-woman-ty
Op Twitter is alles na te lezen via #engagingwoman

 

 

 

 

About the Author Jeanet

Een van Nederlands leidende business coaches. Ik coach ondergewaardeerde experts naar florerend VrijheidOndernemer zodat zij authentiek succesvol, welzijnd en welvarend worden via mijn Mastermind groepen. - Bestselling Auteur (8 boeken) - Podcast Host - No nonsense Business Coach - Mastermind Expert - Mastermind groepen voor experts die naar de ton willen of daar al over zijn

follow me on:

Leave a Comment: