Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

Top 10 social media influencers in Nederland

Onderzoek van Coosto

In februari 2013 heeft Coosto een top 10 social media influencers in Nederland vastgesteld. En guess what? Ik stond er in, op de 10e plaats, maar in de lijst. Op zich zijn deze lijsten arbitrair, je moest veel over social media praten. Nou, dat doe ik in elk geval wel. Nou is vermelding in zo’n lijst al leuk op zich.

top 10 social media influencers nederland coosto

Of je auto’s wilt testen

Maar er gebeuren meer dingen. Ik kreeg een mail van iemand die de auto branche vertegenwoordigd. Of ik wou proefrijden? Nee, daar hoef je dan niets over te schrijven, maar dat mag wel natuurlijk. Graag zelfs. Dus als je mij binnenkort ziet praten over auto’s en gadgets en PKs, dan is het zover. Dan testrijd ik. Jeremy Clarkson is er niks bij … Zul je zien dat ik volgend jaar niet meer in de lijst social media influencers sta, ben ik ineens een car watcher geworden.

About the Author Jeanet

Een van Nederlands leidende business coaches. Ik coach ondergewaardeerde experts naar florerend VrijheidOndernemer zodat zij authentiek succesvol, welzijnd en welvarend worden via mijn Mastermind groepen. - Bestselling Auteur (8 boeken) - Podcast Host - No nonsense Business Coach - Mastermind Expert - Mastermind groepen voor experts die naar de ton willen of daar al over zijn

follow me on:

Leave a Comment:

1 comment
Add Your Reply