Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

Leidinggeven, ontroeren & bezieling (Paul de Blot)

Paul de Blot, 85 jaar, ontroert de hele zaal. Hij spreekt over spiritueel leiderschap op zijn geheel eigen unieke wijze.

Het gebeurt niet vaak bij congressen, maar wat was ik ontroerd door wat hij vertelde maar vooral hoe hij het vertelde. De film duurt een uur, maar is het helemaal waard om bekeken te worden. Gun jezelf een uur inspiratie.

Paul de Blot @ MKB Krachtcentrale from punkmedia on Vimeo.

About the Author Jeanet

Een van Nederlands leidende business coaches. Ik coach ondergewaardeerde experts naar florerend VrijheidOndernemer zodat zij authentiek succesvol, welzijnd en welvarend worden via mijn Mastermind groepen. - Bestselling Auteur (8 boeken) - Podcast Host - No nonsense Business Coach - Mastermind Expert - Mastermind groepen voor experts die naar de ton willen of daar al over zijn

follow me on:

Leave a Comment: