Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

Is er verschil tussen mannen en vrouwen qua online shopping? BNR radio interview

Ja, dat is er wel degelijk, blijkt uit een onderzoek van de Boston consulting groep.

Op 20 0ktober heeft BNR Nieuwsradio aandacht aan dit onderwerp besteed in haar programma ‘De Klantenshow’. Ik was daar te gast als social media expert, daarnaast waren er een mannelijke en vrouwelijke webshopondernemer in de studio om dit onderwerp te bespreken.

BNR heeft dit onderwerp zelf samengevat via ‘De battle of the sexes gaat eigenlijk over het product

Het fragment is hier na te luisteren.

About the Author Jeanet

Een van Nederlands leidende business coaches. Ik coach ondergewaardeerde experts naar florerend VrijheidOndernemer zodat zij authentiek succesvol, welzijnd en welvarend worden via mijn Mastermind groepen. - Bestselling Auteur (8 boeken) - Podcast Host - No nonsense Business Coach - Mastermind Expert - Mastermind groepen voor experts die naar de ton willen of daar al over zijn

follow me on:

Leave a Comment: