Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

6 redenen om “Laat de klant naar jou komen” van Erno Hannink te lezen

Het boek “Laat de klant naar jou komen” van Erno Hannink (ISBN 9 789022959459 – uitgever AW Bruna) is alweer een paar maanden verkrijgbaar en heeft voor mij zijn waarde helemaal opgeleverd.

Dit boek is geschreven voor ondernemers die Social Media willen inzetten om klanten naar zich toe te trekken. Erno beschrijft op een bijzonder grondige en levendige manier hoe je dat doet. Het boek is rijkelijk voorzien van illustraties en bevat enorm veel tips die direct toepasbaar zijn. AANRADER!

Waarom?

 1. Doelgroep is de ZZP’er
  Het boek is speciaal geschreven voor de ZP’er (ZP = Zelfstandige Professional). Je treft geen hoogdravende verhalen aan over corporate marketing successen. Nee, down to earth en juiste schaalgrootte.
  ..
 2. Meteen toepasbaar
  De beschrijvingen zijn zeer duidelijk, degelijk en goed geillustreerd. Je kunt echt meteen beginnen met het doorvoeren van alle tips.
  ..
 3. Volledig overzicht
  Je hoeft zelf niet meer na te denken over je Social Media strategie. Het enige wat je kunt beslissen is waar te begonnen en niet meer ‘hoe te beginnen’.
  ..
 4. Beginner of gevorderd
  Het boek bevat zoveel informatie dat het zowel voor beginners als voor gevorderden veel toegevoegde waarde heeft. Ik heb er al lezend heel veel tips uitgehaald. En ik gebruik het boek nu als naslagwerk.
  ..
 5. Training erbij
  Dat kan. Erno Hannink organiseert regelmatig trainingen op basis van het boek. Klik hier voor het overzicht. In 1 dag zul je grote stappen maken met je eigen Social Media strategie.
  ..
 6. Methodiek werkt echt
  Als je als zelfstandige werkt is het natuurlijk nodig dat je klanten hebt. Maar het is natuurlijk nog mooier als je gevonden wordt door opdrachtgevers. Geen koude acquisitie meer. Uit eigen ervaring kan ik bevestigen dat de methodiek echt werkt. Vanaf de zomer 2009 is mijn focus zeer strak geworden. Ik heb gekozen voor het verzorgen van trainingen, lezingen en presentaties over Linkedin, Twitter en Social Media. Daar word ik heel goed op gevonden en ik krijg nu de ene na de andere geweldige aanvraag.

Begin ook!

About the Author Jeanet

Een van Nederlands leidende business coaches. Ik coach ondergewaardeerde experts naar florerend VrijheidOndernemer zodat zij authentiek succesvol, welzijnd en welvarend worden via mijn Mastermind groepen. - Bestselling Auteur (8 boeken) - Podcast Host - No nonsense Business Coach - Mastermind Expert - Mastermind groepen voor experts die naar de ton willen of daar al over zijn

follow me on:

Leave a Comment: