Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

Get Social in one day – verslag [1]

Op 3 maart 2011 vond het ‘Get Social in one day’ event plaats, naar aanleiding van het verschijnen van het boek ‘Get Social, online netwerken voor beginners’. Ik doe er graag verslag van.

Voor
De voorbereidingen voor zo’n event zijn altijd intensief. Maar als je éénmaal gaat bellen en vragen en twitteren gebeurt er van alles. Veel sprekers zijn door mij benaderd en gaven aan graag mee te willen werken. Andere sprekers kwamen via mijn netwerk op ons pad. En weer andere sprekers boden zelf hun diensten aan. Dit bracht het totaal aantal sprekers op maar liefst 23 (!). Ook de dagvoorzitter bood haar diensten aan. En wat waren we blij met al die hulp. Het is heerlijk om te weten dat er een heel team mensen van goede wil is om het event te laten slagen.

Tijdens
De dag zelf verliep op rolletjes en ik zal per spreker de highlights melden en doorverwijzen naar hun presentaties.

Ronald van den Hoff
Hij gaf in ons ruim een half uur een overview van wat er verandert in de wereld door social media en waarom de ‘gevestigde orde’ (Ronald noemt dit de Zombie economie) zich WEL zorgen dient te maken over hun voortbestaan. Zijn presentatie hieronder:Get Social!

View more presentations from Ronald Van den Hoff

Sam van Buuren
Nederland werkt online: dat is de missie van Sam. Hij heeft verteld hoe hij in één jaar tijd de kneepjes van het social media vak in de vingers kreeg en hoe hij de verschillende middelen inzette bij het organiseren van zijn start event in mei 2010. Ook zijn presentatie staat hier:

Get social in one day

Jan Vermeiren gaf ons daarna in 30 minuten een amusante presentatie over de inzet van Linkedin voor je bedrijf. Het was te zien dat Jan veel spreekervaring heeft, hij maakte de zaal los, kreeg mensen in beweging en liet de deelnemers tussendoor nog een netwerkspelletje spelen. Een klein overzicht van wat hij ons meegaf:

Hoe LinkedIn Nu Echt Gebruiken Om Nieuwe Klanten Te Vinden In 10 Slides

View more presentations from Jan Vermeiren

Tijdens het debat onder leiding van Fatima de Vos bespraken Jeroen Mirck, Jarno Duursma, Jeroen Dallinga en Dianne van Gammeren over de zin en onzin van een social media code. Ook de zaal deed fanatiek mee. Een nuttig onderdeel van zo’n dag omdat verschillende inzichten gedeeld worden. De stellingen waren:

About the Author Jeanet

Een van Nederlands leidende business coaches. Ik coach ondergewaardeerde experts naar florerend VrijheidOndernemer zodat zij authentiek succesvol, welzijnd en welvarend worden via mijn Mastermind groepen. - Bestselling Auteur (8 boeken) - Podcast Host - No nonsense Business Coach - Mastermind Expert - Mastermind groepen voor experts die naar de ton willen of daar al over zijn

follow me on:

Leave a Comment: