fbpx
Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

15. Jij bent de denker van jouw gedachten

Gedachten als Gids: You Are the Thinker of Your Thoughts

In aflevering 15 van de Vrijheidsondernemers Show wordt de focus gelegd op de kracht van gedachten en mindset. Jeanet opent met een krachtige mantra: "Jij bent de denker van jouw gedachten." Deze eenvoudige zin benadrukt het belang van eigenaarschap en verantwoordelijkheid over onze gedachten. Het omdenken van negatieve gedachten naar positieve affirmaties vormt de kern van deze boodschap.

Verantwoordelijkheid Nemen: Bewustwording van Keuzes

Jeanet benadrukt het belang van bewuste keuzes en de daaruit voortvloeiende consequenties. Door de oorsprong van gebeurtenissen te herleiden naar de keuzes die we maken, krijgen we inzicht in ons vermogen om ons leven vorm te geven. Of het nu gaat om het kiezen van een partner, woonomgeving, of prijsstrategie voor onze onderneming, elke beslissing heeft een impact.

De Kracht van Mindset: Groei versus Statisch Denken

Mindset wordt gedefinieerd als een bundeling van overtuigingen en gedachten die ons handelen beïnvloeden. Jeanet introduceert het concept van een groeimindset versus een statische mindset. Terwijl een statische mindset gelooft dat onze eigenschappen vastliggen, omarmt een groeimindset het idee dat we door inspanning en toewijding kunnen groeien en ontwikkelen.

Gedachten als Stuurlui van Gedrag

Gedachten worden beschouwd als de drijvende kracht achter ons gedrag. Het besef dat we de denker van onze gedachten zijn, opent de deur naar het actief kiezen van positieve gedachten en affirmaties. Het beheersen van onze gedachten stelt ons in staat om onze huidige situatie te verbeteren en richting te geven aan ons leven.

Conclusie: Een Uitdaging voor Verandering

Jeanet sluit af met een krachtige boodschap van hoop en mogelijkheden. Als VrijheidsOndernemer benadrukt ze dat vrijheid binnen handbereik ligt, mits we bewuste keuzes maken en verantwoordelijkheid nemen voor onze gedachten en acties. De weg naar vrijheid begint met het omarmen van een groeimindset en het actief kiezen van positieve gedachten.


Dank je wel voor het luisteren naar deze aflevering van de VrijheidsOndernemers show! 

Ben je klaar om jouw geheime expertfactor te ontdekken? Doe dan nu de gratis quiz op jeanetbathoorn.nl/quiz en ontdek hoe jij kunt schitteren als ondernemer.

En als je nog meer begeleiding wilt bij het opbouwen van jouw bedrijf, ben je misschien wel klaar om met mij te werken. Boek een vrijblijvende freedom call met mij, Jeanet Bathoorn, en laten we samen jouw ondernemersavontuur naar nieuwe hoogten brengen.

Voor meer waardevolle tips en inzichten, bezoek mijn website op jeanetbathoorn.nl en volg mij op LinkedIn.

Blijf op de hoogte van mijn laatste updates en inspirerende content door mij te volgen op Instagram en Facebook, en vergeet niet om lid te worden van onze bruisende community in de gratis VrijheidsOndernemers Facebook groep.

Als je genoten hebt van deze aflevering en er inspiratie uit hebt gehaald, deel het dan met jouw netwerk. Abonneer je op onze podcast en laat een review achter via Google. Jouw steun betekent alles voor ons!

Tot de volgende keer, en vergeet niet: jouw vrijheid als ondernemer begint hier. Bedankt voor het luisteren!