fbpx
Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

131. Simone Levie en ik praten over de kracht van masterminden

Een diepgaand gesprek

In een verrassende aflevering van haar podcast, deelt Jeanet Bathoorn een online training die ze samen met Simone Levie heeft gegeven. Deze training, gericht op ondernemerschap en de kracht van masterminden, biedt een uniek inzicht in de interactie tussen de twee ondernemers. Dit webinar, die een duur had van 1 uur en 43 minuten, was doorspekt met waardevolle inzichten, interacties met het publiek en diepgaande gesprekken over het ondernemerschap.

Kennismaking met Jeanet Bathoorn en Simone Levie

Simone Levie en Jeanet Bathoorn zijn beide doorgewinterde ondernemers, die elkaar al meer dan een decennium kennen. Hun paden kruisten in de begindagen van social media, waar Bathoorn workshops gaf over platforms zoals LinkedIn en Twitter. Levie, aangetrokken tot Bathoorn's expertise, begon al snel samen te werken met haar, waarbij ze onder andere trainingen gaf.

De Transformatie naar Online Ondernemerschap

Bathoorn, geconfronteerd met de uitdagingen van traditionele lezingen en workshops, besloot haar focus te verleggen naar online ondernemerschap. In 2013 lanceerde ze haar eerste online training over LinkedIn, wat de opmaat was naar een hybride benadering van trainingen, waarbij ze online en face-to-face interacties combineerde. Deze verschuiving naar online ondernemerschap bleek cruciaal, vooral tijdens de COVID-19-pandemie, waar traditionele zakelijke modellen werden uitgedaagd.

Het Belang van Masterminden

In 2015 betrad Bathoorn haar eerste mastermind-groep als deelnemer, gedreven door het verlangen naar meer groei en mogelijkheden in haar bedrijf. Haar deelname aan een mastermind, waar ze werd begeleid door haar Zwitserse/IJslandse business coach Sigrun, opende nieuwe perspectieven en hielp haar om haar bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen. Deze ervaring overtuigde haar van de kracht van masterminden als een essentieel instrument voor ondernemersgroei.

De Essentie van Masterminden

Een mastermind is meer dan alleen een groep gelijkgestemde individuen; het is een bron van nieuwe ideeën, perspectieven en groeikansen. Bathoorn legt uit dat een mastermind-sessie draait om het stellen van vragen over jouw bedrijf of dilemma's, waarbij je input krijgt van mededeelnemers. Het is een uitwisseling van geven en nemen, waarbij deelnemers elkaar helpen om obstakels te overwinnen en groeimogelijkheden te identificeren.

De Visie op Ondernemerschap

Bathoorn en Levie delen een gemeenschappelijke visie op ondernemerschap, waarbij vrijheid en groei centraal staan. Voor hen gaat ondernemerschap niet alleen over het nastreven van financiële doelen, maar ook over het creëren van een leven vol vrijheid en mogelijkheden. Deze visie heeft hen geholpen om obstakels te overwinnen en nieuwe wegen naar succes te verkennen.

Conclusie: De Weg naar Ondernemerssucces

Het gesprek tussen Simone Levie en Jeanet Bathoorn biedt een diepgaand inzicht in de wereld van ondernemerschap en de kracht van masterminden. Als ervaren ondernemers delen ze niet alleen hun persoonlijke ervaringen, maar bieden ze ook waardevolle inzichten en tips voor degenen die streven naar zakelijk succes. Door hun voorbeeld te volgen en gebruik te maken van de kracht van masterminden, kunnen ondernemers hun groeipotentieel maximaliseren en hun doelen bereiken.


Dank je wel voor het luisteren naar deze aflevering van de VrijheidsOndernemers show! 

Ben je klaar om jouw geheime expertfactor te ontdekken? Doe dan nu de gratis quiz op jeanetbathoorn.nl/quiz en ontdek hoe jij kunt schitteren als ondernemer.

En als je nog meer begeleiding wilt bij het opbouwen van jouw bedrijf, ben je misschien wel klaar om met mij te werken. Boek een vrijblijvende freedom call met mij, Jeanet Bathoorn, en laten we samen jouw ondernemersavontuur naar nieuwe hoogten brengen.

Voor meer waardevolle tips en inzichten, bezoek mijn website op jeanetbathoorn.nl en volg mij op LinkedIn.

Blijf op de hoogte van mijn laatste updates en inspirerende content door mij te volgen op Instagram en Facebook, en vergeet niet om lid te worden van onze bruisende community in de gratis VrijheidsOndernemers Facebook groep.

Als je genoten hebt van deze aflevering en er inspiratie uit hebt gehaald, deel het dan met jouw netwerk. Abonneer je op onze podcast en laat een review achter via Google. Jouw steun betekent alles voor ons!

Tot de volgende keer, en vergeet niet: jouw vrijheid als ondernemer begint hier. Bedankt voor het luisteren!