fbpx
Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

1. VrijheidsOndernemer®, wat is dat?

Ontdekking van Vrijheidsondernemers: Het Verhaal van Jeanet Bathoorn

Jeanet Bathoorn, een pionier in online ondernemerschap en bedenker van het merk Vrijheidsondernemers, heeft een inspirerende reis afgelegd vanuit haar roots in loondienst naar het bouwen van een succesvolle onderneming. Haar verhaal begint niet met de typische ondernemersambities uit haar jeugd, maar eerder met een verlangen naar vrijheid en een betekenisvolle manier om haar talenten in te zetten.

De Beginjaren: Van Randstad naar Nijmegen

In 2004 maakte Jeanet Bathoorn met haar gezin de overstap van de drukke Randstad naar het rustige Nijmegen. Dit markeerde een keerpunt in haar carrière, weg van corporate banen met veel verantwoordelijkheid naar een onzekere situatie in een nieuwe omgeving. De aanpassing was uitdagend, vooral omdat de lokale banen niet dezelfde kansen en uitdagingen boden als voorheen.

Ontwaken van Ondernemerschap

Het zaadje van ondernemerschap werd geplant toen meerdere mensen haar suggereerden om zich in te schrijven bij de Kamer van Koophandel en als interim manager te gaan werken. Met niets te verliezen schreef Jeanet zich in, zonder te beseffen dat dit het begin zou zijn van haar ondernemersreis.

De Leercurve: Van Uurtje-Factuurtje naar Programma-Gericht Werken

Haar eerste stappen als interimmer evolueerden snel naar het geven van workshops over LinkedIn. Dit was haar eerste echte verdienmodel buiten uurtje-factuurtje werken. Jeanet ontdekte haar talent om nieuwe concepten snel te leren en anderen hierin te onderwijzen, wat leidde tot uitverkochte workshops en een nieuwe kijk op haar mogelijkheden als ondernemer.

Van Boek tot Spreker: De Doorbraak

In 2011 publiceerde Jeanet haar eerste boek, "Get Social," wat haar populariteit als spreker en expert op het gebied van sociale media vergrootte. Dit betekende een verschuiving naar een nieuw niveau van ondernemerschap waarbij ze moest nadenken over haar tarieven en de waarde die ze bood. Het succes bracht echter ook uitdagingen met zich mee, waaronder een burn-out van haar echtgenoot in 2012, wat haar dwong om haar manier van werken te heroverwegen.

High-End Programma's en Geldmindset

Na een periode van zelfreflectie en aanpassing lanceerde Jeanet in 2013 haar eerste high-end social media opleiding. Dit markeerde een keerpunt waarbij ze afstapte van haar oude werkwijze en begon te investeren in programma-georiënteerd werken, waardoor ze meer controle kreeg over haar agenda en een stabiel inkomen kon genereren zonder voortdurend onderweg te zijn.

Persoonlijke Groei en Toekomstvisie

Gedurende haar ondernemersreis bleef Jeanet haar kennis uitbreiden en zichzelf ontwikkelen, wat resulteerde in verdere publicaties over verdienmodellen en money mindset. Haar inzichten in geld en ondernemerschap hebben haar niet alleen geholpen om professioneel te groeien, maar ook om een balans te vinden tussen werk, gezin en persoonlijke vrijheid.

Conclusie: Vrijheid en Groei

Jeanet Bathoorn's verhaal illustreert de kracht van doorzettingsvermogen, zelfontwikkeling en het durven navigeren door de uitdagingen van ondernemerschap. Wat begon als een zoektocht naar vrijheid evolueerde tot een bloeiende onderneming die niet alleen haar leven verrijkte, maar ook anderen inspireert om hun eigen pad naar vrijheid te vinden. Haar toewijding aan het creëren van waarde en het omarmen van veranderingen heeft haar niet alleen succesvol gemaakt, maar ook een bron van inspiratie voor aspirant-ondernemers over de hele wereld.

VrijheidsOndernemer®

Werk waar wanneer en met wie je wilt. Sinds 2016 is VrijheidsOndernemer een geregisteerd merk.


Dank je wel voor het luisteren naar deze aflevering van de VrijheidsOndernemers show! 

Ben je klaar om jouw geheime expertfactor te ontdekken? Doe dan nu de gratis quiz op jeanetbathoorn.nl/quiz en ontdek hoe jij kunt schitteren als ondernemer.

En als je nog meer begeleiding wilt bij het opbouwen van jouw bedrijf, ben je misschien wel klaar om met mij te werken. Boek een vrijblijvende freedom call met mij, Jeanet Bathoorn, en laten we samen jouw ondernemersavontuur naar nieuwe hoogten brengen.

Voor meer waardevolle tips en inzichten, bezoek mijn website op jeanetbathoorn.nl en volg mij op LinkedIn.

Blijf op de hoogte van mijn laatste updates en inspirerende content door mij te volgen op Instagram en Facebook, en vergeet niet om lid te worden van onze bruisende community in de gratis VrijheidsOndernemers Facebook groep.

Als je genoten hebt van deze aflevering en er inspiratie uit hebt gehaald, deel het dan met jouw netwerk. Abonneer je op onze podcast en laat een review achter via Google. Jouw steun betekent alles voor ons!

Tot de volgende keer, en vergeet niet: jouw vrijheid als ondernemer begint hier. Bedankt voor het luisteren!