VrijheidsOndernemers Cruise 2018!
ruim 7.000 km op zee

De vorige 3 VrijheidsOndernemers Cruises waren volledig UITVERKOCHT
De nieuwe editie is bekend: VERTREK 14 april 2018


Het Thema van 2018
MON€¥ MiND$€T 

Plan jij vakanties of reizen rondom je bedrijf in?

 • Plan jij als ondernemer eerst je werk en geef jij de klant altijd voorrang?
 • Komt het plannen van een reis of vakantie nooit uit?
 • Durf je niet op reis te gaan omdat je dan geen omzet kunt draaien?
 • Ken jij andere ondernemers waarmee je op 'zakenreis' zou gaan?

Dag, mijn naam is Jeanet Bathoorn. En ik ben VrijheidsOndernemer®. Dat betekent dat ik eerst mijn reizen plan en dan mijn werk ga inplannen.

jeanet bathoorn

Als VrijheidsOndernemer® maak ik Krachtige Keuzes: Ben je benieuwd Hoe ik dat doe?

In mijn 13 jaar als ondernemer begon ik ook gewoon met interim opdrachten. Dat verdiende goed en gaf me ook voldoening. Maar: weer in de file en uren schrijven. Het voelde als werknemerschap en dat wilde ik niet meer.

Vanaf 2008 ben ik professioneel bezig met social media. Ik begon met het geven van workshops LinkedIn. In 2011 publiceerde ik mijn eerste boek Get Social+. Dit werd meteen een bestselller. Toen begonnen de top- en tropenjaren. Ik reed door het hele land voor lezingen, presentaties en incompany trainingen. Ik had nog nooit zo'n hoge omzet gehad.

Maar dat leven en succes had een keerzijde! Ik reed ruim 50.000 km per jaar, zag weer urenlang auto's voor en achter me staan. Er waren hele drukke weken en er waren rustige maanden. Ik was absoluut niet de baas over mijn eigen agenda. Vanaf 2012 was het genoeg. Het gezin functioneerde niet meer zoals het moest. Ik besloot toen om weer de baas te worden over mijn eigen tijd en begon met het bouwen van een online bedrijf.

Nu kan ik met een gerust hart zeggen dat het is gelukt!

Een VrijheidsOndernemer® werkt locatie-onafhankelijk en bepaalt zelf welke uren er gewerkt worden.

Dat betekent dat ik coole dingen kan doen.

Zo verzorg ik meerdere keren per jaar Masterminds die leiden tot VrijheidsOndernemer® voor ondernemers die ook meer vrijheid in hun bedrijf willen. 

Nu ik zoveel rust in mijn agenda heb kan ik ook 'gekke dingen' bedenken. Wat kan ik nog meer doen om ondernemers te stimuleren en te laten zien dat het echt anders kan?

Ik deel mijn ervaring graag met jou: online werken is fantastisch maar Er is Meer

Hoe zou het voor je zijn om bijna 2 weken met mij op reis te gaan, workshops over online ondernemen en je verdienmodel te volgen, mij vragen te stellen en ook te genieten van nog veel meer moois?

Ik dacht ook dat het een Verre Droom was. Zoiets doe je niet als ondernemer,
laat staan als ouder.

Zomaar je bedrijf twee weken achterlaten? 

Zomaar je gezin twee weken achterlaten?

Hoe kan ik dat dan combineren met mijn bedrijf - en vraag ik dan niet teveel voor mijzelf?
Ben ik dat wel waard? En hoe moet ik dat dan regelen?

Door mijn ervaring van vorige jaren kan ik je verzekeren dat het één van de beste beslissingen is die je kunt nemen. Je neemt ECHT de tijd om aan je bedrijf te werken. Met mij en met de andere deelnemers.

Jeanet vertel, wat gaan we dan doen?

We gaan naar een plek zonder WIFI (echt waar!), je wordt volledig verzorgd op een all inclusive basis, eigen kamer (hut), veel personeel, een zwembad en we genieten van het mooie weer onderweg.

Je hebt echt tijd om te schrijven of aan je bedrijf te werken.

Al werkend zie je ook nog wat van de wereld.

Je ontmoet inspirerende andere ondernemers


Verdient jouw bedrijf dit?
Gun JIJ jezelf dit?

 • Echte tijd en aandacht van jou voor je bedrijf.
  Wanneer komt het voor dat jij dagen aaneengesloten aan je bedrijf werkt, zonder gestoord te worden door klanten?
 • Omring jij je met inspirerende ondernemers die jou echt stimuleren?
  Ken je de stelling: "You are the average of the 5 people you interact the most with". Wie zijn die mensen? Snappen ze wel wat het is om ondernemer te zijn?
 • Heb jij al online inkomstenstromen?
  Uit de gesprekken die ik voer weet ik dat veel ondernemers nog tijd ruilen voor geld. Daarnaast weet ik dat het bouwen van een online bedrijf niet onderschat kan worden. Goede coaching en begeleiding betaalt zichzelf terug.

Wil jij in 2018 een mega boost voor je bedrijf,
ga dan mee op deze UNIEKE
VrijheidsOndernemersCruise

Say what? Een VrijheidsOndernemersCruise? Op een boot? Ja! 7.000 kilometer op zee.

Bij deze VrijheidsOndernemersCruise kun jij aan je bedrijf werken. Ongestoord. Met mentoring en met andere ondernemers. Waar anders vind je zo'n oplossing? In 2016 organiseerde ik de eerste VrijheidsOndernemers cruise, van Gran Canaria (Spanje) naar het Caribisch gebied. Met een oversteek van de Atlantische Oceaan. En wat bracht dat?

Zeker hebben we gewerkt

Maar het meest waardevolle komt altijd onverwacht.

 • Gelijkgestemde Ondernemers die meteen business meetings organiseerden
 • TIJD om echt aan je bedrijf te werken
 • Enorme uitbreiding met een inspirerend netwerk
 • Echt realiseren dat anders werken, geld verdienen en reizen toch mogelijk is
 • Diepe, diepe ontspanning

Voor mij zijn deze cruises heel belangrijk. De oversteek week is als een retreat. Niemand heeft haast, niemand hoeft weg, alles wordt voor je verzorgd. Daarom is er zoveel werk mogelijk in één week.

Ben je ook klaar voor een GROTE VERANDERING?

Voor jou:
De VrijheidsOndernemersCruise

Ik weet uit ervaring dat deze VrijheidsOndernemersCruise de Perfecte Start is om jouw bedrijf om te bouwen naar een online bedrijf. Je hebt tijd, je krijgt coaching en je kunt dagenlang sparren met je mede-cursisten.

Een Transatlantische cruise van 13 nachten, varend vanaf Santo Domingo (Dominicaanse Republiek), via 2 Caribische eilanden en de Azoren naar Lissabon - Portugal. Met collega-ondernemers. Met mentoring van Jeanet Bathoorn. Met stops in St. Kitts, Antigua, de Azoren en eindigen in Lissabon.


Vertrekdag: 14 april 2018 (vanaf Santo Domingo)

Aankomstdag: 27 april 2018 (in Lissabon)

vrijheidsondernemers cruise april 2018
 1. 14 dagen zonder zorgen: het is echt waar, op een cruiseschip word je volledig ontzorgd. Jij hoeft je alleen maar te concentreren op het allerbelangrijkste: jouw bedrijf!
 2. Samen bedenk je meer: de kracht van de groep maakt dat je er veel beter uit komt dan dat je kunt bedenken.
 3. Echte stappen voorwaarts: door die rust en ruimte en aandacht voor elkaar ga je inzien hoe het verder gaat met je bedrijf.

 

Cruiseschip

All inclusive

Inspirerende ondernemers

Tijd voor jezelf

Zichtbare resultaten

Uitstapjes

Ontspanning

Nieuwe ervaringen

Alle foto's gemaakt door Jeanet Bathoorn

Wat is de magie van een VrijheidsOndernemers Cruise?

profile-pic

Transformatie binnen 2 weken echt mogelijk

Beate Thiele - Fit for Crazy Goals

Ik moest wennen aan de combinatie van cruisen en aan mijn bedrijf werken. Toen ik besefte dat ik met gelijkgestemde ondernemers aan boord zou zitten zei ik meteen ‘ja’.

Mijn dromen om weer vrijer te kunnen werken zijn realiteit geworden. Het is een hele duidelijke transformatie geworden voor mij. Ik voelde me gehoord. Het heeft mij heel erg geholpen dat we elke dag bij elkaar kwamen, dat we elkaars verhalen leren kennen en dat elke ondernemer ook VrijheidsOndernemer® wil worden. Zij zoeken ook naar vrijheid en vooruitgang en hadden ook die keuze gemaakt.

Het was voor mij de ultieme vrijheid om me verbonden te voelen met de natuur, de zon op en onder te zien gaan en in rust bezig te zijn met mijn werk en bedrijf. Dat in een groep die ook dezelfde doelen nastreven. Sinds die cruise ben ik volledig uit mijn patronen gekomen.

Jeanet heeft mij echt de laatste zet gegeven om echt naar mijn doel te gaan. Wat wil ik nu echt? Op de boot hebben wij gerelaxed gewerkt, Jeanet had alle tijd om mij te begeleiden. Voor mij was ‘The Private Balcony Session’ heel belangrijk. In dat 1-op-1 gesprek kwamen alle eindjes bij elkaar en kreeg ik het echte inzicht over welke doelen ik wil halen en hoe ik andere mensen kan stimuleren hun doelen ook te halen. Op dat balkon is mijn nieuwe trainingsprogramma ‘Fit for Crazy Goals’ ontstaan. Mijn energie is terug. Ik kan nu me weer helemaal op sport, coaching en voeding richten.

Ik kan de VrijheidsOndernemersCruise aanraden aan elke ondernemer of ZZP’er die een echte doorbraak zoekt en het nog niet alleen kan doen. Als jij je echt wilt focussen op je bedrijf en je wilt omringen met gelijkgestemde ondernemers is deze cruise perfect.

Vaar jij mee bij de VrijheidsOndernemers Cruise in 2018?

De VrijheidsOndernemersCruise is ook voor jou!

Dit is een tijdelijk aanbod. Waarom? Omdat de boot vol loopt en omdat vluchten volgeboekt raken. Je kunt hier niet lang over nadenken, hoe graag je dat ook zou willen.

Ga voor het resultaat!

profile-pic

Magie die dromen tastbaar en waar maakt

Mariska Vonk - Conceptontwikkelaar, tekstschrijver

Over een oceaan
Van verlangens
Van dromen

Ontdekken
Overleggen
Overbruggen

Dwars door zee
Ruimte en tijd
Ontstaat de weg
Naar vrijheid

Magisch. Dat is het woord wat voor mij het beste omschrijft wat de Vrijheidsondernemerscruise inhoudt.
De ruimte van de oceaan, schept ruimte in je hoofd. Ruimte om te ontdekken. Afstanden te overbruggen. Tussen droom en werkelijkheid. En dat geldt ook voor de mensen met wie je spreekt. Dat is waar de magie ontstaat. Magie die dromen tastbaar en waar maakt. Zelfs de no-nonsense businesscoach Jeanet Bathoorn, droomt met jou mee tijdens deze reis. Al zorgt ze natuurlijk wel dat jij een degelijk, doordachte roadmap to freedom maakt. Magie heeft tenslotte ook zo zijn beperkingen.


Jeanet Bathoorn
VrijheidsOndernemer®

Over Jeanet Bathoorn

Social Media Expert vanaf 2008.
Oprichter van de VrijheidsOndernemers® beweging. 

Auteur van 5 (bestseller) boeken.

Vanaf 2016 VrijheidsOndernemer om werk, gezin, IJslands paard, reizen, hobby's en het leven goed te combineren. Online werken is de beste uitvinding sinds de uitvinding van cruiseschepen ;). Zo is het mooie in het leven te combineren.

Het is een hele beslissing...

Zomaar 2 weken aan je bedrijf werken én 2 weken van huis zijn.
Je gezin achterlaten. Is dat niet egoïstisch? Ben jij dat wel waard? Heeft je bedrijf dat nu nodig?

Denk eens na: hoeveel aandacht geef jij je bedrijf eigenlijk? Of ben je altijd aan het worstelen om meer geld te verdienen?

Wat als ik niet genoeg leer?

Wat jij gaat leren aan boord van het cruiseschip hangt in grote mate af van jouw voorbereiding en je actiebereidheid. Onthoud: als jij niets doet is je resultaat ook niets.

Wat als de andere ondernemers mij niet kunnen helpen?

Ik ben ervan overtuigd dat je van bijna elke andere ondernemer iets kunt leren. Maar dat kan iets totaal anders zijn dan je verwacht. Hoe iemand in het leven staat, hoe iemand reageert, hoe iemand foto's maakt, welke keuzes qua eten of beweging iemand maakt. Het kan echt van alles zijn. Aan jou de taak om te ontdekken WAT jij kunt leren van een ander.

Voordelen versus Nadelen

Natuurlijk kun jij ook op een andere manier je bedrijf laten groeien. Jij kunt ook elders een training volgen of een online training aanschaffen of  met de buurvrouw sparren of ...
Daarom heb ik voor jou de voors en tegens op een rijtje gezet

Voordelen

 • Je bent minimaal 7 dagen op een rij toegewijd met je onderneming bezig
 • Je bent 14 dagen alleen op pad, omringd door andere ondernemers.
 • Je ziet een prachtig stuk van de wereld, met ZON.
 • Omdat het een training is, is het een zakenreis. De fiscus betaalt mee.
 • Je krijgt mentoring van een bewezen expert en bestseller auteur

Nadelen

 • Je bent 14 dagen van huis, kunnen ze jou wel missen?
 • Het is een hele investering, het leven is al zo duur
 • Zonder hulp en coaching groei je minder snel
 • 14 dagen op een boot, ik ben bang dat ik me verveel 
 • Ik weet niet hoe het werkt met het boeken van zo'n cruise en vluchten.

Dit is Wat jij Krijgt

 • 7 interactieve workshops van 1,5 uur over money mindset, online ondernemerschap, social media en jouw mindset
 • Uitbreiding van je netwerk met inspirerende ondernemers
 • Een 14-daagse cruise door het Caraïbisch gebied met 3 stops op Caraïbische eilanden en de Azoren (alle vluchten en eventuele excursies zelf te boeken)
 • Verzorging op het schip, het normale pakket
 • Aantrekkelijke korting op deelname aan de VrijheidsOndernemers Masterminds (mentoring) die 2x per jaar start
 • Een 1-op-1 coachingsgesprek van circa 60 minuten met Jeanet Bathoorn. Die noemen we 'The Private Balcony Session'
 • Duidelijkheid over jouw droomklanten
 • Resultaten en huiswerk waar je maanden mee verder kunt

Wat is jouw investering?

De prijs voor deze volledige verzorgde cruise van 13 nachten, inclusief alle workshops, een werkboek en een privé sessie met Jeanet Bathoorn is: 

Besluit je definitief mee te gaan dan ontvang je de factuur. Betaling in termijnen is mogelijk. Met dien verstande dat voor 1 april 2018 het volledige bedrag betaald is. 


Veelgestelde Vragen

Is het ook geschikt voor starters?

Moet ik elke workshop meedoen?

Missen we uitstapjes door de workshops?

Wat moet ik zelf nog betalen?

Kan ik ook op cruise ZONDER deze workshops?

Kan mijn partner mee?

Kan ik in termijnen betalen?

Moet ik zelf de cruise boeken?

Is de cruise echt all inclusive?

Is 7 dagen alleen op zee niet saai?

Gaan we elkaar zien voor de cruise?

Moet ik op de boot nog veel betalen?

Zijn er alleen maar ondernemers aan boord?

Kan mijn kind mee?

Is het koud op het schip?

Welke verzekeringen heb ik nodig?

Klinkt dit als: 'too good to be true'?

Zijn er addertjes onder het gras?
Hoe kan dat voor die prijs?
Gaat het wel 100% zeker door?

Geen addertjes.
Het is betaalbaar omdat we supervroeg boeken.
En ja, als de boot vaart gaat het gewoon door.


P.S.: Dit soort kansen komt bijna nooit voorbij. Wanneer kun jij risicoloos, deels op kosten van de fiscus een reis maken die jou of je bedrijf verandert? Believe me: I've been there!

profile-pic

De VrijheidsOndernemers Cruise van Jeanet Bathoorn is precies dat: Vrijheid, Ondernemen en Cruisen!

Lou Niestadt - Founder van de Wild & Free Society

De VrijheidsOndernemers Cruise van Jeanet Bathoorn is precies dat: Vrijheid, Ondernemen en Cruisen!

Wat een fantastische manier om te werken, te leren én vrij te zijn. Je hebt niets aan vrijheid als je het niet kunt voelen. Omdat je omringd bent door water, door inspirerende mede-vrijheidsondernemers, door schoonheid, door luxe en je zelf niéts hoeft te doen behalve aan je business te werken ontstaat er ineens ruimte voor alles. Ruim baan voor je dromen, ruim baan om te schrijven, ruim baan om te tekenen (in mijn geval), ruim baan om te brainstormen en dat allemaal op het ruime sop. En dan de dag af sluiten met een cocktail op het dek, dineren in de salon en een afzakkertje in de bar.

Alleen al de Private Balcony Sessie met Jeanet, een 1 op 1 VIP coachingsgesprek met uitzicht op zee, maakt het dubbel en dwars waard! Ik had pas heel laat gezien dat Jeanet deze VrijheidsOndernemers Cruise organiseert. Ze zat al hartstikke vol. Toen ik haar een berichtje stuurde dat ik het zo jammer vond dat ik dit gemist had heeft ze alles op alles gezet om me toch mee te krijgen. En dat is gelukt! En dat is meteen Jeanet ten voeten uit. Ze gaat die extra mile, Zij regelt het voor je. Wát een rijkdom! En voor dat geld! Ik kon het niet geloven, ik dacht dat ze een typefout had gemaakt. Echt. Ik kon me niet eens voorstellen dat je voor dat geld kon cruisen, laat staan dat je er een business course bij krijgt! En het is aftrekbaar! Tuurlijk, het blijft een investering, maar wat mij betreft is dat het dubbel en dwars waard. En je maakt vrienden voor het leven. Als bonus.

En kijk wat Lou Niestadt onderweg heeft gemaakt. Al haar avonturen op de cruise. 

Vertrekdag: 14 april 2018 (vanaf Santo Domingo)
Aankomstdag: 27 april (in Lissabon, Portugal)More...

Pak je Money Mindset aan op een VrijheidsOndernemerscruise. Met zon en trainingen. Wie gaat er mee?

Click to Tweet

Als je nog wat twijfelt bel me of stuur een WhatsApp via 06 23 858 221.
Wil je zeker zijn van deelname? Dan kun je meteen boeken of meld je vrijblijvend aan voor de wachtlijst voor de cruise van april 2018.

profile-pic
profile-pic

Doorbreken naar the next level

De oversteek van de Atlantische Oceaan met elke dag jouw ondernemersworkshop vond ik een super verrijkende belevenis. Ik ben al heel lang je fan. Dankzij jouw dedicated programma werd de cruise, met input van jou en de andere ondernemers, voor mij één en al bruisende inspiratie. Jij hielp me door te breken naar the next level, vooral omdat je me liet zien dat mijn verleden, heden en toekomst elkaar verrijken, met alle teleurstellingen en alle verlies van dierbare familie.

Daarmee vind ik innerlijke rust en de kracht om door te gaan met de productontwikkeling van het Thuiskomertje voor mensen met dementie.
Daarmee durf ik als thema voor 2017 te kiezen voor Original. Ik ga voor innovatie. Op 9 januari weet ik of ik samen met mijn zakenpartner Michelle Langeveld de Originaliteitsprijs van de Topaz zorggroep heb gewonnen, ook voor mensen met dementie.

Vrijheidondernemer, ik gun je zo dat je de cruise minstens één keer mee maakt. En vooral zakenpartners, doe het samen. Die zeven dagen met alleen maar oceaan, de wereld ver weg, wifi minuten kostbaar, dat is uniek.

Nel Wagner-Quispel - Bedenker Thuiskomertje

Lieve Jeanet,

Ten eerste wil ik je complimenteren met de professionaliteit die jij uitstraalt. Net de juiste verhouding tussen goed, gedegen en inspirerende trainingen in de ochtend en de noodzakelijke ontspanning tijdens de rest van je tijd. Het is aan ieder voor zich die meegaat de keuze of je direct aan de gang gaat met de stof of niet. Maar de kans om op een unieke locatie met andere ondernemers te sparren en/of een samenwerking te onderzoeken is té waardevol om te laten lopen. Dus waarom dan niet aan dek met prachtig uitzicht op die eindeloze oceaan!

Vooraf had ik wat bedenkingen over wat zij voor mij en mijn business zou kunnen betekenen. Maar door haar persoonlijke aandacht in de 1-op-1 sessie werden precies mijn pijnpunten duidelijk en vonden we samen de oplossing voor verbetering en de strategie om die te bereiken.

Haar zéér brede en gevarieerde kennis van onder andere marketing en verdienmodellen zijn een fantastische bron van informatie en inspiratie. Gecombineerd met Hollandse nuchterheid en een flinke dosis humor, is dit en perfecte combinatie die je helpt om je eigen vrijheid in je business en leven te ontdekken en vorm te geven.

En om mijn vrijheid te kunnen blijven continueren laat ik me in de toekomst graag weer inspireren op een volgende cruise!

José Pieterson - Chaordenaar

Kleine lettertjes die je goed moet lezen: ik ben geen reisbureau.

Ik kan een hut voor je laten boeken. Ik ga uit van het gebruik van een hut voor één persoon. Als jij een andere hut zou willen dien je zelf contact op te nemen met de cruisemaatschappij. Meerkosten zijn voor jou.

Als je met 2 personen mee wilt dan is het prijsverschil van de hut ook voor jou. Jouw boeking is pas geldig als je mij betaald hebt. Het deel voor de cruise is niet restitueerbaar. Dat moet ik al ruim van te voren overmaken aan de cruisemaatschappij.