Mijn nieuwste boek
"Experttips voor een Money Mindset"
is verschenen! 

Bestel het boek nu!
VERSCHENEN: 25 mei 2018
PRIJS: € 20,00 (inclusief verzending)


Omdat wij allemaal met GELD te maken hebben

Maar eh ... waarom zou ik jouw nieuwe boek moeten lezen? 

Omdat je als ondernemer altijd met geld bezig bent. Om het te verdienen, te investeren, uit te geven, om er goed van te leven. Geld is een essentieel onderdeel van je leven. En hoe fijn is het als geld zich bij jou welkom voelt, zich aangetrokken voelt bij jou. Het werken aan je geldmindset is een voortdurend proces. 

Dit boek brengt jou 50 tips, gegroepeerd in de FORTUNA-methode. 

Fortuna is afgeleid van Vrouwe Fortuna. In de Griekse mythologie staat de godin Fortuna voor geluk en voorspoed. Zij wordt vaak afgebeeld met een zonnerad in haar handen, dat kennen wij tegenwoordig als het Rad van Fortuin. Het woord fortuin is afgeleid van Fortuna. 


Geld in je leven toelaten is ook geluk. En soms draai jij zelf aan het rad. Met deze 50 tips voor een doorbraak in je money-mindset wordt jouw rad gevuld met alleen maar gelukt-uitkomsten. Je weet dat je zelf kunt werken aan geld en dat je het naar je toe kan laten komen. 

Fortuna staat voor: 

F: Falen door je mindset

O: Overvloed van geld voelen

R: Rijkdom naar je toe laten komen

T: Talent ontwikkelen en omtoveren in geld

U: Uitgaven en de uitstroom van geld beheersen

N: Nieuwe money-mindset eigen maken

A: Archetype leren kennen en herkennen

long-arrow-down

Geld is een stromende rivier, er is meer dan genoeg geld in de wereld. Het is zaak voor jou om op tijd klaar te staan met je schepnet!

​​​​​Je kunt je niet letterlijk rijk denken, maar de kracht van je gedachten is enorm. Ook als het over geld gaat. Deze tips zijn opgeschreven om je bewust te laten worden van je eigen denkpatronen. Je leert in dit boek ook hoe je ze moet ombuigen naar ondersteunende gedachtes.

Bestel nu:

Wat zeggen lezers:

profile-pic
Sandra Derksen Auteur, Business Mentor Licht op Jezelf®
profile-pic
Meike van Zandvoort Rijker Leven Expert
profile-pic
drs. Petra Iuliano MM, Network Of Purpose Business Strateeg en Verdienmodellen Expert
profile-pic
Elke Vergoossen Uitgever Boom Amsterdam
profile-pic
Janet van Spil Virtual Assistent
profile-pic
Lisa Eunice Peek Expert on Women, Wealth & Impact
profile-pic
Ellen de Lange - Ros Auteur, business coach & oprichter Zacht Werken.
profile-pic
Ellen de Lange - Ros Auteur, business coach & oprichter Zacht Werken.
profile-pic
Esther de Charon de Saint German Wonderfully Weird Academy founder
profile-pic
Elke Vergoossen Uitgever Boom Amsterdam
profile-pic
Ellen de Lange - Ros Auteur, business coach & oprichter Zacht Werken.

Verbeter je relatie met geld, jezelf en het leven

Er is een groot disbalans tussen graag meer willen verdienen en het manifesteren ervan; de sleutel hiervan is te vinden in de mindset. Wat fijn dus dat Jeanet met haar herkenbare praktische no-nonsense stijl een boek hierover heeft geschreven met een overvloed aan tips en bewustwordingsoefeningen die je relatie met geld, jezelf en het leven verbeteren.

Het boek maakt je leven rijker

Je kunt dit boek lezen en in de kast zetten, maar de truc is om de tips van Jeanet Bathoorn te gebruiken als actiepunten. Dus begin vandaag nog. Zelfs al onderneem je actie op een enkele tip in dit boek; het zal je leven rijker maken!

Geld is taboe

Wat een heerlijke tips in dit boek! Geld is nog steeds zo’n taboe in het calvinistische Nederland. Soms lijkt het of we opzettelijk willen lijden in plaats van onszelf de overvloed gunnen voor het leven dat we echt willen leiden. Stiekem schamen we ons voor het willen verdienen van veel geld. Want ja, wat zullen anderen ervan denken als je je hierover uitspreekt?

Geld en met name geldpijn heeft mij jaren achtervolgd. Als marketing manager verdiende ik heel goed, maar het geld vloog meteen de deur weer uit. Ik maakte behoorlijk wat schulden door veel te veel uit te geven vanuit denken in schaarste. Dit bleef mij achtervolgen tijdens mijn ondernemerschap.

Hoe ik er ooit uitgekomen ben?

Dat heeft te maken met een van de interessante zaken waar Jeanet over schrijft in haar boek: Creëer je eigen luxe (CJEL) / bring your own luxury (BYOL). Het waarderen van wat je al hebt, de kleine (betaalbare) luxe die er is.

Jeanet vraagt terecht: ‘’Hoe breng jij luxe in je leven? Hoe breng jij luxe in je bedrijf?’’

Het boek staat vol met heerlijke oefeningen hoe je meer liefde voor geld kan voelen, hoe je meer geld kan aantrekken en hoe jij jezelf meer en meer gaat waarderen. Echt geld is een spiegel, ik weet het uit eigen ervaring. Hoe je huidige geldsituatie is, is een volledige reflectie van de manier waarop je denkt. En hoe mooi is het dat je juist volledige invloed hebt op de manier waarop je denkt.

En zo direct als ze is, geeft ze ook toe: Geld maakt gelukkig!

Durf na te denken over je geld mindset

In dit boek drukt Jeanet Bathoorn je met de neus op de feiten: durf na te denken over jouw geldmindset!

Het boek staat boordevol praktische tips om een betere verhouding met geld te krijgen.

Must read voor elke ondernemer

Het boek 'Doorbraak in je Money Mindset' is een praktische handleiding om inzicht over en vooral in je money mindset te krijgen. Een must-read voor elke ondernemer! Vanuit de juiste mindset meer financiële vrijheid ontdekken, wat dit dan ook voor jou betekent.

Helder geschreven en waardevolle opdrachten om over na te denken. Een absolute aanrader!

Sneltrein naar vrijheid & financiële welvaart

Met haar no-nonsense stijl geeft Jeanet Bathoorn alle ondernemers een sneltrein naar vrijheid en financiële welvaart door dit praktische boek vol tips en expert adviezen. Een echte aanrader!

Geld & Mindset op een praktische manier toegankelijk

Jeanet Bathoorn is er in geslaagd om een complex onderwerp als geld & mindset op een hele praktische manier toegankelijk te maken. Geen hoog-over-goeroe-tips, maar lekker nuchter en inhoudelijk goed. Precies zoals we van haar gewend zijn!

Lees dit boek niet!

Lees dit boek niet! Het laat je namelijk vervelende dingen zien. Je ontdekt misschien wel dat jij nog als een peuter denkt over geld. Of dat je met jouw mindset structureel schaarste aantrekt. Of je gaat je eigen transformerende geld-mantra ontwikkelen, waardoor je geld opeens wel leuk en interessant gaat vinden. Brrr… daar moet je toch niet aan denken? Lees dit boek maar niet en blijf de rest van je leven mopperen dat je te weinig geld hebt.

Als een frisse wind door de haren

Jeanet Bathoorn! Wat een ontzettend gaaf boek heb je geschreven. Helemaal à la Jeanet: iets dat geweldig EN lastig is (geld dus) in klare taal op papier zetten. Alsof je een frisse wind door je hoofd voelt waaien. Van harte aanbevolen!!!

Verhouding met geld ingewikkeld

Praktisch, helder en tot he point. Jeanet Bathoorn laat zien dat onze verhouding ten opzichte van geld ingewikkeld is, maar geeft steeds praktische tips om er werk van te maken.

Houd jij wel of niet van geld?

Hou je niet van geld? Lees dan dit boek.

Hou je wel van geld? Lees dan dit boek.

In beide gevallen zul je hier en daar bevestigd worden in wat je al weet, maar je zult ook een sloot aan nieuwe inzichten en praktische tips krijgen, die je helpen om geld nog leuker te vinden.

Lezen!

JEANET BATHOORN  // VrijheidsOndernemer®/
bestseller (co-) auteur van 7 boeken. 


Merkeigenaar van VrijheidsOndernemers®. 

Organisator van Masterminds en Retreats om van jou een betere ondernemer te maken. 


Mijn verhaal?
Van Drents meisje naar zakenvrouw. 

Jeanet Bathoorn

jeanet bathoorn san diego

Copyright 2018, VrijheidsOndernemers VOF

Disclaimer