angle-double-right

Je hebt maar 4 stappen nodig om VrijheidsOndernemer® te worden


Weet jij hoe je werkelijk VRIJ kunt worden als ondernemer?   

long-arrow-down
jeanet bathoorn

Jouw webinar Host:


Jeanet Bathoorn

VrijheidsOndernemer® en auteur

Webinar Datum:


27

MRT

13:00 uur

Jaren heb ik gezocht naar de ondernemersgeheimen van de grote, succesvolle ondernemers. Ik voelde mij maar een gewoon Drents meisje. Wie was ik om ook zo succesvol te worden?


Daar zat ik thuis, vol ambitie,‍ met 3 kinderen, een labrador en een laptop op tafel. En ik was nog niet gelukkig. Ik had een brandend verlangen om door te breken, een bedrijf op te bouwen, rondhangen met de coolste ondernemers die ik ken. Ik was jaren lang één van de velen. Tot ik zelf de knop omzette, een boek schreef, nog meer boeken schreef, besloot volledig mijn eigen weg te gaan, en steeds authentieker werd. Inmiddels heb ik honderden mensen persoonlijk gecoacht en duizenden geïnspireerd door mijn boeken en webinars.

Wat ga jij ontdekken bij dit LIVE webinar:

  • check
    Ik heb net ontdekt welke stappen IEDERE succesvolle ondernemer neemt. Het volgen van deze vaste stappen is van enorme waarde. Ik ga je vertellen hoe jij enorme misstappen kunt voorkomen door met dit framework te werken.
  • check
    Ik ben VrijheidsOndernemer®. Klinkt leuk hè? Ben je benieuwd wat ik daar voor moet doen en laten? En welke beslissingen daarbij hoorden? Je hoort het!   
  • check
    Hoe kan het dat sommige ondernemers ineens groeien als kool, en sommige ondernemers nauwelijks boven komen drijven. Denk je: wat heeft dat nou met een framework te maken? Dat ga ik je vertellen.     

We starten over:

06
Days
05
Hours
19
Minutes
07
Seconds
long-arrow-down

Dit webinar wordt alleen maar live gegeven!
Reserveer jouw plek nu en krijg jouw FRAMEWORK voor VrijheidsOndernemers® gratis!


Natuurlijk ga ik je ook vertellen hoe jij in 2018 met mij kunt samenwerken. Dit jaar organiseer ik Mastermind-groepen voor (toekomstige) VrijheidsOndernemers en retreats. Ook is in 2018 mijn volgende boek gepland, over een doorbraak in je money mindset. 

Reactie 

uit laatste groep:

"Jeanet, jij geeft mij het gevoel dat mijn bedrijf er toe doet. Dat ik me vrij voel. En dat ik succesvol kan zijn. Jij gelooft in mijn keuzes. Dankjewel Jeanet, dat je er bent!”

Reactie

uit laatste groep:

"Ik wil je bedanken voor je support, voor het platform dat je mij biedt. Zonder jouw begeleiding had ik nooit gestaan waar ik nu sta: aan het begin van een heel nieuw avontuur.”

Reactie

uit laatste groep:

"Wat ben ik blij dat ik jou ontmoet heb! De manier waarop je mij coacht door gewoon jezelf te zijn, zo mooi. Houd dat vast. Voor mij ben je een voorbeeld.”

Copyright 2018, VrijheidsOndernemers 

Disclaimer