Jeanet Bathoorn – VrijheidsOndernemer® en Business Mentor
Deel dit bericht met andere ondernemers

Gepubliceerde Boeken

Als succesvol auteur heeft Jeanet Bathoorn al vijf boeken gepubliceerd. In totaal heeft ze al zo'n 30.000 boeken verkocht. De vijfde verscheen in mei 2016.

50 Verdienmodellen

Wil jij continue geldstromen, geld voor opleidingen en investeringen, maar daarnaast ook tijd en geld voor goede doelen én om die droomreis te maken? Het begint allemaal met de zichtbaarheid en impact van je bedrijf. Dit boek laat zien hoe je op een slimme manier je bedrijf inricht met de juiste online/offline verdienmodellen. Keuzes maken met de goede afwegingen waarbij niet alleen omzet van belang is, maar ook de tijd en energie die je in het model kunt of wilt stoppen. In dit boek vind je een overzicht van 50 praktische verdienmodellen.

Dit boek is geschreven voor zelfstandig (kennis)ondernemers.

Het MARKETING HANDBOEK VOOR EEN SUCCESVOLLE PRAKTIJK laat zien hoe je een zeer winstgevende en waardebiedende praktijk creëert waar je met plezier in werkt.

Dit boek is geschreven voor therapeuten, coaches en counselors die volgens het uurtje-factuurtje principe werken en MEER WILLEN VERDIENEN door BETAALD TE WORDEN NAAR WAARDE in plaats van naar tijd.

In Get Social in Business laat Jeanet Bathoorn op haar kenmerkende enthousiaste wijze zien welke mogelijkheden en kansen social media bieden op en in het werk.

Je vindt in dit boek niet alleen heldere en praktische hoofdstukken over het zakelijk gebruik van LinkedIn, Facebook, Twitter en Google+ , maar ook nuttige informatie over minder bekende toepassingen als Foursquare, Pinterest en QR-codes.

Hét boek om te ontdekken hoe je social media succesvol zakelijk inzet. Dit boek is genomineerd voor Managementboek van het Jaar.

Over de BESTSELLER Get Social +

Wel eens gehoord van 'social media' maar heb je geen idee hoe het precies werkt en wat je ermee kunt? Ben je nieuwsgierig en wil je ontdekken hoe je er effectief gebruik van maakt om online te netwerken? Dan heb je het juiste boek te pakken.

Jeanet Bathoorn beschrijft in Get Social + op een enthousiaste en vlot leesbare manier hoe social media voor ieder van ons van toegevoegde waarde kunnen zijn. Ze doorspekt haar vele praktische tips met cijfers, citaten en voorbeelden van mensen die na lang aarzelen toch social media zijn gaan gebruiken en nu spijt hebben dat ze niet eerder zijn begonnen.

Pinterest voor Zakelijk gebruik

Momenteel is Pinterest de snelst groeiende social media site. Aanwezigheid op Pinterest is dus onmisbaar voor bedrijven en ondernemers. Hoe benut je dit sociale, visuele platform zo optimaal mogelijk?

Ontdek snel hoe je Pinterest succesvol inzet voor zakelijk gebruik met praktische tips en voorbeelden uit dit boek.Vrijheid nodig?

Ik ben VrijheidsOndernemer. Wil jij dat ook?
VRAAG DE GRATIS VIDEO AAN!
Leer meteen de eerste 4 elementen en pas ze toe.

Ik stuur geen spam maar heb een missie. Meer VrijheidsOndernemers in de wereld