Thé BIG 'WHY ADVENTURE'   
A Challenge for Ambitious Dreamers & Do-ers

Weet jij nog waarom je bent begonnen met je bedrijf? 

VAN 10 - 18 SEPTEMBER 2018

7 dagen
7 vragen
7 opdrachten
7 dagen een Facebook Live
7 stappen

long-arrow-down

Jouw Host:

Ik wilde VRIJHEID. Dat weet ik nog heel goed. En dat was de reden van mijn inschrijving bij de KvK.


Vrijheid is mijn grote WHY!


Jaren heb ik gezocht naar de ondernemersgeheimen van de grote, succesvolle ondernemers. Ik voelde mij maar een gewoon Drents meisje. Wie was ik om ook zo succesvol te worden?


Daar zat ik thuis, vol ambitie,‍ met 3 kinderen, een labrador en een laptop op tafel. En ik was nog niet gelukkig. Ik had een brandend verlangen om door te breken, een bedrijf op te bouwen, rondhangen met de coolste ondernemers die ik ken. Ik was jaren lang één van de velen. Tot ik zelf de knop omzette, een boek schreef, nog meer boeken schreef, besloot volledig mijn eigen weg te gaan, en steeds authentieker werd. Inmiddels heb ik honderden mensen persoonlijk gecoacht en duizenden geïnspireerd door mijn boeken en webinars.

VrijheidsOndernemer®
Auteur van 6 boeken
NLP Master Practitioner en NLP Coach


Nuchter, aards, no-nonsense en vrolijk.

Waarom dit 'Big Why Adventure'?

Soms weet ik het ook niet meer helder. Dan dwaal ik af, maak verkeerde beslissingen, verlies mijn vrijheid.
Zodra ik dan de stem van mijn geliefde Groningse oma hoor:


"Ach kind, ga toch gewoon bij de HEMA werken"


dan weet ik het weer. 


Nee. 

Niet bij een baas.

Niet in een kantoor. 

Niet met collega's.

Niet met een vastgelopen loopbaan. 

Allemaal niet. 


Ik ging voor de vrijheid. 

Werken waar, wanneer en met wie ik wil


Mijn droombedrijf opbouwen. 

Met horten en stoten. 

Met pieken en dalen. 


Jij hebt ook een droom. 

Jij bent je bedrijf ook met een reden begonnen. 

Simon Sinek noemt het je 'Why'. 


Waarom doe jij wat je doet? 

Waarom jij?

Waarom die focus? 

Waarom die droomklant? 


Tijdens deze mini-cursus - vermomd als avontuur - krijg jij helder WAAROM jij je bedrijf bent begonnen.  

Je denkt na over je droombedrijf. 

Jouw droomleven. 

Je maakt samen met ons opdrachten. 

Je maakt contact met je mede-avonturiers.

Je krijgt coaching op jouw vragen. 

Je krijgt helderheid. 


Zodat ook jij je Dream Business kunt opbouwen!


De componenten van 'The Big Why Adventure':

1

Adventure

Elke dag een nieuwe vraag, een opdracht, een quiz, een speurtocht. 


Op zoek naar de schatten van jouw WAAROM


Omdat je het diep van binnen weet. 


Het moet er nu uit! 

2

Opdrachten

Toegepast.

Nuchter.


Verwacht elke dag een opdracht, kwartiertje per dag ongeveer. 


Gericht op jou.

Jouw verhaal.

Jouw verlangen.

Jouw DROOM!

3

Netwerk

Ontmoet andere coole ondernemers. VrijheidsOndernemers®. 


Met dezelfde dilemma's.

Vragen.

Twijfels.


En kracht.

Groei-potentieel.

Warmte

Inclusief waardevolle opdrachten, work sheets, check lists en nog veel meer. ​

Je krijgt elke nacht de opdracht voor de volgende dag toegestuurd.  


Verder is elke dag, aan het eind van de middag een Facebook live. Over de opdracht van die dag, maar vooral voor jouw vragen (een Q&A dus), en met coaching. 

Thé Big Why Adventure is bedoeld voor ondernemers die van 'bezig' naar uitstekend willen. Die een serieus bedrijf hebben en het zeker niet als hobby zien. Die dromen hebben en staan te springen om ze uit te laten komen. 


Dit is niets voor jou als je niet actief mee wilt doen. Laat de opdrachten naar je toe komen én voer ze uit.

Ga voor jouw droom! 

Building an online business takes time - Sigrun. Daarom is er nu 'The Big Why Adventure van Jeanet Bathoorn. Meld je meteen aan https://jeanetbathoorn.nl/big-why-adventure/ 

Click to Tweet

We starten over:

09
Days
02
Hours
32
Minutes
03
Seconds
long-arrow-down

Dit avontuur wordt eenmalig en live gegeven!


Reserveer jouw plek nu,

neem de tijd voor jezelf en zorg dat jij aan je droombedrijf werkt. 

profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic

Als een frisse wind door de haren

Jeanet Bathoorn! Wat een ontzettend gaaf boek heb je geschreven. Helemaal à la Jeanet: iets dat geweldig EN lastig is (geld dus) in klare taal op papier zetten. Alsof je een frisse wind door je hoofd voelt waaien. Van harte aanbevolen!!!

Esther de Charon de Saint German - Wonderfully Weird Academy founder

Delivers more than she promises

Jeanet is an excellent coach and great mentor. She delivers more than she promises. She has had a real intrest in me as a freedom entrepreneur and chased me when my concentration went down. I can really recommend Jeanet and her programs. She is no nonsense but has a human touch. Hats off to you Jeanet.

Hans Bouscholte - International (TEDx) Speaker

Sneltrein naar vrijheid & financiële welvaart

Met haar no-nonsense stijl geeft Jeanet Bathoorn alle ondernemers een sneltrein naar vrijheid en financiële welvaart door dit praktische boek vol tips en expert adviezen. Een echte aanrader!

Lisa Eunice Peek - Expert on Women, Wealth & Impact

Verhouding met geld ingewikkeld

Praktisch, helder en tot he point. Jeanet Bathoorn laat zien dat onze verhouding ten opzichte van geld ingewikkeld is, maar geeft steeds praktische tips om er werk van te maken.

Elke Vergoossen - Uitgever Boom Amsterdam

Verbeter je relatie met geld, jezelf en het leven

Er is een groot disbalans tussen graag meer willen verdienen en het manifesteren ervan; de sleutel hiervan is te vinden in de mindset. Wat fijn dus dat Jeanet met haar herkenbare praktische no-nonsense stijl een boek hierover heeft geschreven met een overvloed aan tips en bewustwordingsoefeningen die je relatie met geld, jezelf en het leven verbeteren.

Sandra Derksen - Auteur, Business Mentor Licht op Jezelf®

Geld & Mindset op een praktische manier toegankelijk

Jeanet Bathoorn is er in geslaagd om een complex onderwerp als geld & mindset op een hele praktische manier toegankelijk te maken. Geen hoog-over-goeroe-tips, maar lekker nuchter en inhoudelijk goed. Precies zoals we van haar gewend zijn!

Ellen de Lange - Ros - Auteur, business coach & oprichter Zacht Werken.

Meer tijd en ruimte

Tijdens de opleiding werd het mij steeds duidelijker dat ik nu stappen moest ondernemen om meer vrijheid te creëren voor mezelf. En dat ik echt de enige was die dat in werking kon zetten :-).

Afgelopen juli 2017 heb ik mijn "werken voor een baas" kunnen opzeggen en ben nu 100% vrijheidsondernemer met Aloe Vera Benelux. Mijn omzet is gegroeid, heb meer rust in mijn werken, heb meer tijd voor mijn gezin en mezelf. Zonder Jeanet had ik deze stappen niet zo snel en veilig gezet.

Eigenlijk klinkt het raar maar "ik" krijg meer aandacht als onderdeel van mijn bedrijf. Maar doordat ik meer ruimte heb in werken, gedachten en energie heb ik meer echte aandacht voor mijn team. En dat betaalt zich inmiddels uit ...

Ik durf nu veel meer te kiezen voor mezelf, zonder schuldgevoel. Van hard werken naar werken met aandacht én het hebben van eigen tijd.

De vrijheidsondernemers opleiding heeft mij geholpen om de stappen te nemen die goed voor me zijn. Het heeft me meer inzicht gegeven in social media, mijn zichtbaarheid en mijn eigen diepe wens om meer tijd en ruimte te creëren maar vooral hoe ik dit ook echt kan uitvoeren. Zonder deze opleiding was ik nog aan het overleven geweest. Nu is er zoveel rust en omzet verhoging gekomen. Heel blij dat ik vorig jaar de stap heb genomen om de opleiding te volgen.

Dank je wel Jeanet, voor al je down to earth, geen doekjes om winden, coaching. Voor mij is Jeanet de coach die gewoon zegt waar het op staat. Niet altijd leuk om te horen, maar oh zo belangrijk! Voor mij is zij de sparringspartner die ik zo hard nodig had en heb. Dat is ook waarom ik verder ben gegaan met de Mastermind groep. Een level erbij .. kom maar op!

Wendy Omerkoylu - Forever Business Owner Aloe Vera Benelux

Eye openers

Zowel het boek als het assessment hebben mij duidelijk gemaakt waar mijn "zwakke" punten liggen en waaraan ik moet werken. Ik heb van huis uit een negatieve money mindset meegekregen en dien hierin echt positiever te staan. Ik kan actief een rol spelen in mijn financiële situatie in plaats van steeds maar afwachten hoe alles gaat verlopen. Ik moet stoppen met mezelf steeds te saboteren om mijn financiële situatie te verbeteren.

Nadat ik het assessment over de Money Archetypes gedaan had en het boek gelezen had begreep ik niet alleen beter waarom het mij maar niet lukt om geld te sparen c.q. over te houden elke maand, maar kreeg ik ook handvatten op welke punten ik zelf bij kan sturen. Zodat ik voortaan echt grip krijg op mijn financiën en het geld als het ware naar me toe kan trekken in plaats van afstoten (mezelf hierin saboteren). Een hele verademing te ontdekken dat alle dingen mij niet zomaar "overkomen" maar dat ik hierin een actievere rol kan spelen. Ik vind dit boek echt een aanrader voor iedereen, of je nu ondernemer bent of niet: de tips lezen makkelijk weg en zijn vrij eenvoudig toe te passen, al zul je af en toe nog wel even in je oude patronen terugvallen. Maar als je voor jezelf specifieke actiepunten opschrijft en deze zichtbaar ophangt of ergens neerlegt kun je jezelf steeds weer helpen onthouden wat je nu wel en juist weer niet moet doen in bepaalde situaties.

Ik ben heel blij met dit boek. Heb al veel boeken gelezen op financieel gebied maar dit is net wat uitgebreider en ook eenvoudiger te lezen dan de anderen.

Een aanwinst Jeanet!

Ria Meijer - Ondernemer

Het boek maakt je leven rijker

Je kunt dit boek lezen en in de kast zetten, maar de truc is om de tips van Jeanet Bathoorn te gebruiken als actiepunten. Dus begin vandaag nog. Zelfs al onderneem je actie op een enkele tip in dit boek; het zal je leven rijker maken!

Meike van Zandvoort - Rijker Leven Expert

Direct toepasbaar

Money en Mindset. Twee thema's die mij als financieel econoom en psycholoog direct triggeren. Veel ondernemers weten niet goed raad met geld en hebben onvoldoende inzicht in hun inkomsten en uitgaven. Of vertonen struisvogelgedrag. Daarom is het goed dat dit boek er is. Zodat alle ondernemers baas over hun geld en hun gedachten over geld worden. Sommige tips hangen voor mij tegen het zweverige aan, maar er staan ook heel veel praktische tips in. Doe er je voordeel mee!

Ingrid van Ommeren

Enthousiast aan de slag

Superfijn webinar, dank je wel daarvoor, je hebt me enthousiast gemaakt om met dingen aan de slag te gaan!

Marjan

Copyright 2018, VrijheidsOndernemers 

Disclaimer