Jeanet Bathoorn – VrijheidsOndernemer® en Business Mentor
Deel dit bericht met andere ondernemers

Schrijf een boek en word dé expert

Je moet een boek schrijven, anders tel je als expert niet mee

Je hebt deze kreet vast wel van allerlei marketeer en business coaches gehoord. En dan denk je, dat wil ik ook! Nou ik zal je verklappen: Ze Hebben GELIJK!

Dus jij kunt dat boek in 2016 schrijven!

Het schrijven van een boek heeft 2 grote voordelen:

  1. Je wordt gezien als expert op dat vakgebied, je status verhoogt en je tarieven kunnen ook omhoog
  2. Doordat je schrijft MOET je de materie goed beheersen. Als je het niet duidelijk uit kunt leggen snap je het nog niet goed genoeg (vrij naar Einstein).
  3. Bonus voordeel: je mag jezelf ongegeneerd regelmatig een week opsluiten om te kunnen schrijven. Mijn vierde boek schreef ik in Porto – Portugal. Dat ging als een speer en zo kom ik nog eens ergens.

Ik schreef in 2010/2011 mijn eerste boek (Get Social+). Daar deed ik anderhalf jaar over. Dit boek werd binnen een paar maanden een bestseller.

Het tweede boek verscheen eind 2012 (Get Social in Business). Dit boek werd genomineerd voor Managementboek van het Jaar.

Daarna een wat dunner ebook over Pinterest in 2013. Dit boek schreef ik op verzoek van een uitgever.

Begin 2015 verscheen het Marketing Handboek dat ik samen met Sandra Derksen schreef. En als alles naar planning verloopt zal begin 2016 het boek over Verdienmodellen verschijnen dat ik samen met Petra Iuliano schreef.

Denk jij eens na. Hoe word jij een expert?

Laat het hieronder weten!

Vrijheid nodig?

Ik ben VrijheidsOndernemer. Wil jij dat ook?
VRAAG DE GRATIS VIDEO AAN!
Leer meteen de eerste 4 elementen en pas ze toe.

Ik stuur geen spam maar heb een missie. Meer VrijheidsOndernemers in de wereld

About the Author Jeanet

VrijheidsOndernemer & Social Media Expert met 1 paar sneakers en een IJslands paard. De No Nonsense Business Mentor, ik begeleid je graag in de groei van je bedrijf. Op weg om Digital Nomad te worden. Een echte generatie X.

follow me on:

Leave a Comment: