Jeanet Bathoorn – VrijheidsOndernemer® en Business Mentor
Deel dit bericht met andere ondernemers

Paypal maakt online betalen supergemakkelijk

Paypal heeft een fantastische nieuwe mogelijkheid ontwikkeld om snel online betaald te worden voor je producten of diensten. Via een gepersonaliseerde link (https://www.paypal.me/jeanetbathoorn/) kun je nu eenvoudig een klant laten betalen. Je kunt zelfs het te betalen bedrag al invullen.

personalized Paypal urlStel dat ik jou als lezer 1 Euro voor dit artikel wil laten betalen, dan is de link als volgt: https://www.paypal.me/jeanetbathoorn/1. Klik er maar op en zie wat er gebeurt. Het is fantastisch als je als sociaal experiment de betaling ook wilt doen. Als al mijn lezesr dat doen heb ik mijn maandsalaris weer binnen ;).

Je hebt natuurlijk als ontvanger en als betaler een Paypal account nodig. Ik adviseer je om dat sowieso te nemen als je online actief bent. Het is reuze handig om bijvoorbeeld nieuwe software te kopen.

Wat nu te doen?

  1. Meld je aan bij Paypal (als je dat nog niet had)
  2. Creëer je eigen link via https://www.paypal.com/paypalme/grab
  3. Zorg dat je iets online te verkopen hebt 🙂

Succes!

paypal account op naam

 

About the Author Jeanet

VrijheidsOndernemer & Social Media Expert met 1 paar sneakers en een IJslands paard. De No Nonsense Business Mentor, ik begeleid je graag in de groei van je bedrijf. Op weg om Digital Nomad te worden. Een echte generatie X.

follow me on:

Leave a Comment: