Jeanet Bathoorn – VrijheidsOndernemer® en Business Mentor
Deel dit bericht met andere ondernemers

Zakelijk Pinterest: luister naar de tips die ik bij BNR gaf

Afgelopen 8 april was ik te gast bij BNR (Business News Radio). Zij hadden die week de studio ingericht in Utrecht bij de Week van de Ondernemer. Ik schoof aan voor een interview over de zakelijke inzet van Pinterest. Het interview is terug te luisteren.

Het interview werd gedaan door John Laseur van het programma ‘Zakendoen met’. De andere gast is Aad Ouburg (voormalig Princess magnaat).

Dit interview was naar aanleiding van het verschijnen van mijn derde boek ‘Ontdek Snel: zakelijk gebruik van Pinterest’.

BNR interview John Laseur Zakendoen met

Facebook Comments

About the Author Jeanet Bathoorn

VrijheidsOndernemer® en bedenker van The Freedom Entrepreneurs Cruise. Heeft 1 paar sneakers en een IJslands paard. De No Nonsense Business Mentor, ik begeleid je graag in de groei van je bedrijf. Op weg om Digital Nomad te worden. Een echte generatie X.

follow me on:

Leave a Comment: