Jeanet Bathoorn – VrijheidsOndernemer® en Business Mentor
Deel dit bericht met andere ondernemers

Facebook rules the world: ook in Peru

Ook in Peru!

De afgelopen week was ik in Peru. Wat een geweldige ervaring en een prachtig land. De mensen die mij al langer volgen of bij het vorige Get Social event waren weten dat ik de Stichting Kuychi in Urubamba steun. Nu ben ik daar op lokatie geweest en een nog grotere fan geworden. De kern van wat ze bieden aan kinderen in de Heilige Vallei is onderwijs, onderwijs en onderwijs! Op die manier komen de kinderen en hun gezinnen verder.

Workshop Facebook geven? Tuurlijk!

Mij is gevraagd om voor de studenten ICT en Toerisme een workshop Facebook te verzorgen. Dat heb ik natuurlijk gedaan. Meer dan de helft van de studenten had een Facebook persoonsprofiel. De zakelijke kant was ze onbekend. Nu niet meer! Nu weten ze waar ze op moeten letten en kunnen ze ook voor hun potentiële werkgever een Facebook pagina inrichten en vullen.

Belangrijkste tips voor de studenten:

  • je persoonsprofiel is onderdeel van je personal branding
  • werkgevers gaan je zoeken op Google en vinden ook je Facebook profiel
  • ga nu al bedrijven en merken zoeken en liken op Facebook ter ondersteuning van je personal brand én om als eerste nieuws en vacatures te zien van die bedrijven
  • bied zelf aan om een Facebook page te maken als het bedrijf dat nog niet heeft
  • plaats berichten altijd met foto of video
  • plaats minimaal één keer per week
  • stel vragen aan je fans om de interactie te verhogen
  • maak een doelgroepanalyse met behulp van de Facebook pagina statistieken
  • houd bij welk bericht goed scoort

Ook de Facebook pagina’s van de Stichting Kuychi en de bijbehorende hotelkamers (Las Casitas del Arco Iris) hebben we geanalyseerd en nieuwe content voor bedacht.

De studenten hebben hard gewerkt, veel aantekeningen gemaakt en zullen Facebook zeker als professioneel middel gaan gebruiken. Ook in Peru!

 facebook workshop foto in peru       facebook in peru

Ook vragen over Facebook voor uw bedrijf? Neem contact op via:
[contact-form 2 “Contact met Jeanet Bathoorn”]

Facebook Comments

About the Author Jeanet Bathoorn

VrijheidsOndernemer® en bedenker van The Freedom Entrepreneurs Cruise. Heeft 1 paar sneakers en een IJslands paard. De No Nonsense Business Mentor, ik begeleid je graag in de groei van je bedrijf. Op weg om Digital Nomad te worden. Een echte generatie X.

follow me on:

Leave a Comment: