Jeanet Bathoorn – VrijheidsOndernemer® en Business Mentor
Deel dit bericht met andere ondernemers

Boekrecensie: e-mail marketing van Jordie van Rijn

e-mail marketing jordie van rijnDe 60 minuten serie van uitgeverij Haystack is een aantrekkelijke manier om snel extra informatie te vergaren. In april 2013 verscheen het boek e-mail marketing van Jordie van Rijn, ISBN 9 789461 260505. Dit boek heb ik niet in 60 minuten kunnen lezen, heeft zeker het dubbele gekost.

Reality check

Ik verstuur al jaren nieuwsbrieven en let ook wel op wat statistieken. Maar Jordie van Rijn heeft me de ogen geopend. Ik moet alle cijfers vergaren, segmenteren, A-B testen gaan sturen. Ik ben nog maar een beginner…

Ik vind het knap om in zo’n compact boekje zoveel kennis te stoppen. Het boek heeft vaart, hij herhaalt zich niet en hij veronderstelt al een behoorlijke marketing kennis. Er staat veel vakjargon in het boek.

Hij veegt de vloer aan met het onderbuikgevoel, dat werkt namelijk niet!

E-mail marketing is nodig

Als ondernemer of bedrijf heb je na het lezen van dit boek een onbedwingbare behoefte om de e-mail marketing strategie aan te passen of sterk te verbeteren. Als je nog moet beginnen, dan begin je. De voorbeelden in het boek overtuigen. Wat sympathiek is, is dat je veel extra uitleg en voorbeelden kunt bekijken via de bijbehorden site emailmonday.com

Over Jordie van Rijn

Jordie van Rijn heeft meer dan 10 jaar hands-on ervaring als e-mail marketing en loyalty marketing consultant. Naast consultancy, schrijft, spreekt en geeft hij trainingen op het gebied van e-mail marketing.

Aanrader

Het boek e-mail marketing is een aanrader voor iedereen die een stap professioneler wil in de nieuwsbrief / direct marketing strategie. Het boek bevat zoveel kennis, tips & trics dat ik het zeker nog een keer moet lezen. Voor mij wordt het een waardevol naslagwerk. Schrijf je rechtsboven in voor mijn nieuwsbrief en check wat ik de komende maanden ga versturen aan je ;).

About the Author Jeanet Bathoorn

Social Media Expert met 1 paar sneakers en een IJslands paard. Business Mentor, ik begeleid je graag in de groei van je bedrijf. Op weg om Digital Nomad te worden. Een echte generatie X.

follow me on:

Leave a Comment: