Jeanet Bathoorn – VrijheidsOndernemer® en Business Mentor
Deel dit bericht met andere ondernemers

Jeetje, een online fittie

Het begint bij het Frankwatching Jobs Event

Een online fittie? Wat? Een fittie is straattaal voor ruzie. En vandaag is het zover. Ik heb mijn eerste fittie. Deze week is een blog van mij gepubliceerd op Frankwatching: de 5A’s voor werkzoekenden. Die artikel is gebaseerd op een presentatie gehouden op 27 maart 2013 tijdens het eerste Frankwatching Jobs Event. Bij dit event heb ik werkzoekenden opgeroepen actief en zichtbaar te zijn. Niks meer, niks minder. Garantie op succes kan ik niet beloven. Bekijk ook de slides:

Via Twitter, Frankwatching en Slideshare is er veel gereageerd op mijn presentatie. Eigenlijk alleen maar positief. Mensen waren blij iets te kunnen doen, dat ze niet passief hoeven te wachten tot die ene vacature voorbijkomt. Ze kunnen hun LinkedIn profiel professionaliseren, op Twitter aangeven wat ze zoeken, ze kunnen gaan bloggen, een Google+ pagina aanmaken. Er is veel te doen en de gemiddelde bezoeker was erg blij met deze oproep tot actie. Lees het volledige artikel op Frankwatching.

Ondertussen aan de andere kant van Nederland

zit er iemand zich vreselijk op te winden.

“Wat denkt die mevrouw Bathoorn wel niet? Zo laat ze alle werkzoekenden zich nog rottiger voelen”.

Geenszins mijn bedoeling. Zeker niet. Ik zal het artikel verder niet citeren, lees en beoordeel het zelf. Zuur zijn loont nog steeds, de bezoekersaantallen zullen wel weer de pan uit rijzen. Ik voel me niet thuis bij deze GeenStijl achtige manier van communiceren. Zal ik wel weer te netjes voor zijn. Maar wat ben ik blij met mijn eigen netwerk. Op Twitter en onderaan het blog nemen ze het voor me op. Dat is tweepcare!

Fijn weekend en vermijd de droefsnoetjes en zuurpruimen!

 

 

Facebook Comments

About the Author Jeanet Bathoorn

VrijheidsOndernemer® en bedenker van The Freedom Entrepreneurs Cruise. Heeft 1 paar sneakers en een IJslands paard. De No Nonsense Business Mentor, ik begeleid je graag in de groei van je bedrijf. Op weg om Digital Nomad te worden. Een echte generatie X.

follow me on:

Leave a Comment:

5 comments
Add Your Reply