Jeanet Bathoorn – VrijheidsOndernemer® en Business Mentor
Deel dit bericht met andere ondernemers

Zakelijk bloggen: boekbespreking

Zakelijk bloggen Mariska van DasselaarBoekbespreking: Zakelijk bloggen. Laat de klant zien dat jij de expert bent. Door Mariska van Dasselaar

Uitgever: Van Duuren Management
ISBN: 9789089651365

In oktober 2012 verscheen het boek ‘Zakelijk bloggen‘. Voor iedereen die nog twijfelt of hij/zij gaat bloggen is dit boek een aanrader. Van Dasselaar laat stap voor stap zien wat de kracht van bloggen is, waar je op moet letten bij het publiceren van blogs, hoe je een blog opbouwt en hoe je een lezerspubliek krijgt. Dit boek is nadrukkelijk geen instructieboek over hoe blogsystemen werken.

Onderwerp in het boek

De onderwerpen die ze bespreekt variëren van: het starten van een blog, veel schrijftips als ook zoekmachineoptimalisatie en tips om het vol te houden. Ook voor een doorgewinterde blogger zijn er nog tips & trics uit te halen. Maar wat het boek bij mij vooral teweeg brengt dat ik in 2013 extra gemotiveerd ben om mijn site en blogs verder te professionaliseren als ook dat ik het blog op Get Social veel actiever wil laten vullen door gastbloggers.

Waarom zou je gaan bloggen?

Voor mij staat boven water dat bloggen dé manier is om jezelf kenbaar te maken aan de wereld, om je expertise uit te dragen en om zeer goed vindbaar te zijn via de zoekmachines. Daarom is het goed dat er via toegankelijke boeken en workshops meer kennis over het opzetten van een zakelijk blog beschikbaar komt.

 

Facebook Comments

About the Author Jeanet Bathoorn

VrijheidsOndernemer® en bedenker van The Freedom Entrepreneurs Cruise. Heeft 1 paar sneakers en een IJslands paard. De No Nonsense Business Mentor, ik begeleid je graag in de groei van je bedrijf. Op weg om Digital Nomad te worden. Een echte generatie X.

follow me on:

Leave a Comment: